Picicsillagokkal támogattuk most is a Koraszülött babákat

Nagy szeretettel adtuk most is!

Hálásak vagyunk, hogy Nektek, a vásárlóinknak köszönhetően a Koraszülöttruha gyűjtés– segítségével a Koraszülöttekért Országos Egyesületét támogathatjuk most is közel fél millió Ft-os Babamelegítő Pici Csillag adománnyal. Így a kórházból haza engedett babák pihe-puha meleg kuckóban utazhatnak haza és használhatják, amíg ki nem növik, utána visszajuttatva azt az adott kórháznak, így újabb és újabb kora babák kaphatják meg.

Hiszen minden egyes Kiscsillag megvásárlásával Te is támogatod a Koraszülötteket. Erről bővebben itt olvashatsz.

A Koraszülött babáknak Oroszlán mintás Pici Csillagokat készítettünk. Hiszen a koraszülött babácskák annyira küzdenek az első hónapokban az életükért, mint az igazi kicsi oroszlánok.
Anyukájuk pedig igazi anyaoroszlánként védi, oltalmazza, segíti őket mostantól örökre.
Ezek a gondolatok ihlették az OROSZLÁNOS Limited Edition Klasszikus Babamelegítő Kiscsillag és PihePuha PelusPárna kollekciónkat és nem is volt kérdés, hogy a koraszülött babáknak is ilyen Pici csillagokat adományozunk.



Sok szeretettel készítettük minden egyes darabját a Pici csillagoknak, kézzel és maximális odafigyeléssel.
A művelet végén még álomporral is jól megszórtuk, hogy ezzel is segítsük a babázós mindennapokat.
A pik-pakk öltöztetés pedig már csak hab a tortán! Ami különösen fontos a törékeny pici kora babák esetében.

Figyelem ez is csak limitált darabszámban áll rendelkezésre! Klasszikus Kiscsillag méretben is megvásárolható a webshopon.

A Pici Csillagok is megvásárolhatóak 50-es és 56-os méretben a Monello baby&more webshopon. Ezeknek a Pici csillagoknak zárt a kézvége, mert a picurkák még nagyon igénylik a meleget ebben a korban. A Pici csillag, pedig, mint egy védett kis kuckó, egyenletes melegben tartja a kis testüket, akár az anyaméhben.

Oszd meg!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük