Mi és a Monello

A Monello baby&more anyukái

Mostanában divatosak az anya-lánya együttesek. Mi is ilyenek vagyunk, csak mi 36 évvel ezelőtt alakultunk, ugyan akkor még nem tudtuk, hogy 33 évvel később egy közös vállalkozásba is fogunk, kihasználva, hogy mindketten azt tudjuk csinálni, amit szeretünk, és amihez értünk.

Monello MamikA fotó ugyanazon a kőfalon készült, 36 év elteltével.

 

Nála ez a kézügyesség részben genetikus is

Albert Zsuzsa, édesanyám, a Ruhaipari Szakközép után végzett a Kertészeti Egyetemen, 3 gyermek édesanyja. Ő tervezi, gyártja és koordinálja a Monello baby&more termékek elkészítését, ezzel garantálva a kézzel varrott termékeink minőségét. Nála ez a kézügyesség részben genetikus is, a nagyapjának az 1800-as években 9 fős szabósága volt.

Monello Zsuzsa

Az új termékek fejlesztése során nagyon fontos az a szakmai tapasztalat, amit ő elsajátított az évek során. Nincs olyan, amit ő ne tudna megvalósítani. E miatt sokszor készítünk egyedi megrendeléseket is. Például az egyik legújabb termékünk is egyedi megrendelésnek indult, még a webshopra sem került fel és már az 5. megkeresést kaptuk, így szájról – szájra terjedve. Szorosan együttműködünk az anyukákkal, minden új terméknél bevonjuk őket, így tökéletesítve azokat.

 

A nagyobbik fiamnak köszönhető a Monello baby&more

Én, Voit Eszter közgazdászként végeztem. 15 év a reklámszakmában, 6 év anyaságban, közben folyamatos pörgés, otthonról dolgozás végig, 2013-ban pedig az olaszul poronty névre hallgató Monello baby&more is becsatlakozott az életembe. 2 kicsi terméktesztelőm sürög-forog, segít naphosszat, hogy a hiánypótló, praktikus baba-mama termékek tökéletesedjenek.

Monello Eszter

Igyekszem felvenni a ritmust, amíg alszanak, örökös lelkiismeret furdalással, mert egyszerűen nem bírok annyi időt szánni rá, mint amennyit szeretnék, de mégis hajt a vágy és csinálnom kell. Feldob, boldoggá tesz és harmonizál.  Sok-sok tervvel és most, hogy az ovit kezdték talán már több idővel is?!! (nyihihhhi…)

A húgom nem csak a magánéletem fontos szereplője, de a Monello baby&more legfőbb inspirátora, nőként és anyaként teljesen megért, bátorít, lelkesít, kész ötletekkel segíti a munkámat. De ha úgy alakul, akkor segít a rendezvényeken, vásárokon, piacokon, csomagokat állít össze és postáz, kiszállítást intéz.

 

Praktikus gondoskodás

Mindketten szeretjük a praktikus dolgokat. A márka filozófiánk is a „Praktikus gondoskodás” jegyében zajlik. Az első termékünket a Monello baby&more szoptatós poncsót is a „szükség szülte”, 2012-2013-ban még egyáltalán nem voltak kaphatóak nálunk ilyen jellegű termékek, a kisfiamat pedig igény szerint szoptattam, de nem akartam feladni azt sem, hogy gyakran kimozdulhassak otthonról és a szemérmesebb kategóriába tartoztam, nálam ez annál intimebb volt, mint, hogy bárhol előkapjam. Főleg újszülött és kisbabáknak szóló termékeket készítünk, jelenlegi kedvenc a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag, aminek puhaságába első tapintásra beleszeretnek.

 

De ahogy a fiaim nőnek, új és új termékekre születik igény. Ilyen kis – és nagy gyerekeknek szóló termékünk a Monello baby&more Óriás kapucnis törölköző, ami fél évestől, akár iskolás korig is jó, mert hatalmas méretének (140×90 + 30cm kapucni) köszönhetően nagyon jól belebugyolálhatóak a gyerekek. Hiszen attól, hogy megnőttek még vizes lesz a hajuk fürdés közben, így nekik is jár a kapucni.

 

Voit Eszter, Albert Zsuzsa Monello baby&more

Az anyasággal értettem meg igazán az édesanyámat, hogy anno mit miért csinált úgy, ahogy, és hogy ez mekkora erőfeszítést, odafigyelést, türelmet igénylő dolog. Ez a fajta „anya empátia” szerintem igazán csak az anyukák között tud működni, addig hiába látod, hallod, nem tudod teljesen átérezni.

 

A Monello baby&more a szenvedélyem

Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, hogy önállóan tudok alkotni és ezzel más anyukáknak segíteni, megoldást nyújtani a mindennapokban. Hálás vagyok, hogy ezáltal több időt tudok a fiaimmal tölteni és így ők egy sokkal kiegyensúlyozottabb anyukát kapnak vissza.

Azt mondják, minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll… Mögöttem olyan férfi áll, aki a háttérből úgy segít engem, hogy meghagyja ezt az én játszóteremnek és hagyja, hogy szabadon szárnyalhassak miközben tudom bármikor számíthatok rá legyen szó a fiaink teljes ellátásáról vagy akár egy üzleti javaslatról. Bár tudom nehezére esik, hogy nem szól bele, de tiszteletben tartja és ez nagyon fontos nekem.

Monello Mamik

Anyával egymásért is csináljuk a Monello baby&more-t, ami egy különleges energiát ad a vállalkozásunknak. Támogatjuk, inspiráljuk, kiegészítjük egymást. Egy újabb kapcsolati szintet léptünk azzal, hogy közös vállalkozást irányítunk, egy újabb szoros kapocs, ami az anya – lánya együttesünket erősíti, akár divatos, akár nem.

Monello baby&more

Íme a termékkínálatunk.

Megtalálsz minket a Facebookon is

Csatlakozz hozzánk az Instagramon is.

Oszd meg!