GYIK

GYIK azaz GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Monello baby&more baby

1.) Hol tudom átvenni a csomagomat, ha személyes átvételt kérek?

Budapesten 2 helyen van Monello baby&more ÁTVÉTELI PONT:

1.) PESTEN
KLASSZ PLACC | H-1073 Budapest, Kertész utca 29.

Google helymeghatározás: Térkép

Nyitva tartás: K,CS: 10.00 – 18.00, Sze: 9.30 – 17.30, P: 14.00 – 18.00, Szo: 9.00 – 17.00

Amennyiben a nyitva tartás eltér a fent jelzettől mindig megosztjuk Instagram és Fb storyban, mielőtt elindulsz mindig érdemes megnézni vagy oda csörögni, nem jellemző, de előfordulhat, hogy közbe jön valami.

+36 20 508 3443

Ez a telefon mindig a boltban van, így csak nyitvatartási időben tudnak rá válaszolni a Lányok. Viber üzenetben is tudtok egyeztetni az aktuális készletről.

A munkánkat segíted, ha pontos összeget hozol, fizetés csak készpénzben lehetséges.

2.)BUDÁN

Manubaba – Gyerekjáték és Gyerekcipő, Mesekönyv, Baba Játék, Baba Cipő

Bp. XII.ker. Kiss János Altábornagy utca 55. BEJÁRAT A MARGARÉTA JÁTSZÓ FÖLÖTTI PARKOLÓKNÁL!

Az útvonaltervezéshez kattints ide.

Nyitva tartás: H-P: 9.00-18.00, Szo: 9.00 – 13.00

Amennyiben a nyitva tartás eltér a fent jelzettől mindig megosztjuk Instagram és Fb storyban, mielőtt elindulsz mindig érdemes megnézni vagy oda csörögni, nem jellemző, de előfordulhat, hogy közbe jön valami.

+36 70 883 9893

https://manubaba.hu/

A csomagot először össze kell készítenünk, ez pár napot is igénybe vehet, így amikor már a csomag átvehető, arról külön értesítést küldünk e-mailben.

Sajnos előfordulhat, hogy ez az értesítő e-mailünk a SPAM mappádban landol, ez egyénileg van beállítva mindenkinél, ezt mi sajnos nem tudjuk befolyásolni. Ezért kérlek, ha az 5. nap elteltével sem kaptál értesítést, akkor csekkold a spam mappádat, vagy érdeklődj nálunk telefonon 06305927585 számon. Vagy e-mailben az info@monello.hu címen.

2.) Milyen fizetési és kiszállítási lehetőségeim vannak?

Az alábbi fizetési és kiszállítási lehetőségek állnak a vevő rendelkezésére.
a) előre átutalja az összeget és személyesen veszi át a terméket (miután mi erről értesítettük) = 0Ft
b) előre átutalja az összeget és GLS / DPD csomagküldő kiszállítást kér = 1410Ft
c) utánvétellel átvételkor fizet kp-ban és személyesen veszi át a terméket = 0Ft
d) utánvétellel átvételkor fizet és GLS / DPD csomagküldő kiszállítással megy a csomag = 1805Ft

e) 20 000Ft feletti rendelés esetén a GLS / DPD kiszállítást mi álljuk előre utalás és utánvétel esetén is.

3.) Honnan tudom, hogy mikor mehetek a csomagomért / hogy, mikor kerül kiszállításra?

A csomag kiszállítása után értesítést küldünk neked erről e-mailben “Kiszállított megrendelés” tárggyal. Ha ezt az e-mailt megkaptad, akkor tudsz a csomagodért menni vagy az azt követő napon számíthatsz a GLS érkezésére.

4.) Mit jelent pontosan a 3-5, 5-10 nap, mint szállítási / átvételi idő?

Ezt az idő megjelölést a webshopon a termék megnevezése alatt láthatod. A Monello baby&more webshopon megadott szállítási határidők munkanapként értendőek, tehát hétfőtől-péntekig terjednek. Azaz amennyiben pénteken vagy a hétvégén adja le a rendelését, annak feldolgozása a kiszállításra / átadásra vonatkozóan csak a következő munkanaptól számítódnak, azaz hétfőtől, az jelenti az 1. munkanapot. Tehát ha pénteken, szombaton vagy vasárnap adja le a rendelését, akkor 3-5 napos szállítás/átadás esetén legkésőbb a következő hét péntekig kell azt leszállítanunk, vagy átvételre átadnunk az átvételi pontunkon.

5.) Mit tegyek, ha sürgősen szükségem van az adott Monello baby&more termékre?

Ez esetben kérlek a megjegyzés rovatban írd meg nekünk, hogy mikorra szeretnéd kézbe venni a megrendelt terméket és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez így is legyen.

6.) Megadhatok -e számomra megfelelő kiszállítási időintervallumot, például 3-5-ig?

GLS / DPD kiszállítás esetén, a csomag kiszállítását megelőzőn a GLS / DPD értesíti a vásárlót a kiszállítás várható időintervallumáról, amennyiben ez nem megfelelő a vásárlónak, akkor azt a GLS / DPD által megadott felületen (e-mail, sms) lehet módosítani. Így nekünk nem releváns megadni a kiszállítási időintervallumot, mert ezt a GLS / DPD intézi. A megértést köszönjük.

7.) Rendelhetek –e külföldről?

Igen. Külföldre történő kiszállítás esetén a címtől függően egyedi árazás kerül kiszámításra. 8000Ft körüli összegről van szó, de ha a rendelésed meghaladja a 20 000Ft-ot, akkor a szállítási költség-ből 1500Ft-ot mi állunk. Kérlek írj nekünk az info@monello.hu címre és közvetlenül vesszük fel veled a kapcsolatot.

8.) A számlát mikor kapom meg?

A számlát a termék átvétele napján, vagy az azt megelőző napon e-mailben küldjük el a vásárló részére, úgynevezett hivatalos e-számlán.

9.) Hol tudom személyesen megnézni vásárlás előtt a Monello baby&more termékeket?

Minden évszakban legalább egyszer találkozhattok velünk a Pici Piacon (bővebb info a fb-on). Minden év novemberében találkozhattok velünk a Baba Mama Expon a Budapest Sport Arénában, amennyiben azt biztonságosnak ítéljük meg a világjárvány szempontjából is.

Plusz előre történt egyeztetés után, amit az info@monello.hu vagy a +36305927585 számon tudsz megtenni, a Monello baby&more Átvételi pontokban tudod személyesen megnézni vásárlás előtt a Monello baby&more termékeket. (Lásd 1-es pont.)

10.) Nem találom a kérdésemre a választ, mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a info@monello.hu címen, vagy pedig telefonon a +36305927585 -ös telefonszámon.

Monello baby&more webshop