GYIK

GYIK azaz GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Monello baby&more baby

1.) Hol tudom átvenni a csomagomat, ha személyes átvételt kérek?

A Monello baby&more ÁTVÉTELI PONTUNK CÍME:
POPGROUP | H-1023 Budapest, Riadó utca 7.

A Széll Kálmán tértől 15 percre BKV-val.

Google helymeghatározás: Térkép

Ez egy sötét téglás épület, egy irodaház, a recepcióra belépve, balra a POPGROUP-ot keresd, az irodába belépve, jobbra az első szobában fogják a lányok átadni a csomagot.

A munkánkat segíted, ha pontos összeget hozol, fizetés csak készpénzben lehetséges.

Parkolni az irodaház előtti felhajtón sajnos nem szabad, de az utcában ingyen lehet parkolni.

BKV-val megközelíthető a Pasaréti téri megállótól az 5-ös busszal, vagy a Kelemen László utcai megállótól a 61-es, 129-es villamossal. A Pasaréti téren egy Aldi szupermarket található.

5-ös busszal Pasaréti téren kell leszállni, és vissza felé kell sétálni, van egy zebra az úton ott átjönnek és besétáli az úton. 61-es villamos illetve 129-es busszal el kell jönni az Akadémia megállóig és ott kell átsétálni a parkon, hátulról elhaladva az HBO mellett leghátul lesz, nagy üveges irodaház.

Átvételi pont nyitva tartása:
H-P: 10.00 – 17.00

A csomagot először össze kell készítenünk, ez pár napot is igénybe vehet, így amikor már a csomag átvehető, arról külön értesítést küldünk e-mailben.

Sajnos előfordulhat, hogy ez az értesítő e-mailünk a SPAM mappádban landol, ez egyénileg van beállítva mindenkinél, ezt mi sajnos nem tudjuk befolyásolni. Ezért kérlek, ha az 5. nap elteltével sem kaptál értesítést, akkor csekkold a spam mappádat, vagy érdeklődj nálunk telefonon 06305927585 számon. Vagy e-mailben az info@monello.hu címen.

2.) Milyen fizetési és kiszállítási lehetőségeim vannak?

Az alábbi fizetési és kiszállítási lehetőségek állnak a vevő rendelkezésére.
a) előre átutalja az összeget és személyesen veszi át a terméket (miután mi erről értesítettük) = 0Ft
b) előre átutalja az összeget és GLS csomagküldő kiszállítást kér = 1200Ft
c) utánvétellel átvételkor fizet kp-ban és személyesen veszi át a terméket = 0Ft
d) utánvétellel átvételkor fizet és GLS csomagküldő kiszállítással megy a csomag = 1575Ft

3.) Honnan tudom, hogy mikor mehetek a csomagomért / hogy, mikor kerül kiszállításra?

A csomag kiszállítása után értesítést küldünk neked erről e-mailben “Kiszállított megrendelés” tárggyal. Ha ezt az e-mailt megkaptad, akkor tudsz a csomagodért menni vagy az azt követő napon számíthatsz a GLS érkezésére.

4.) Mit jelent pontosan a 3-5, 5-10 nap, mint szállítási / átvételi idő?

Ezt az idő megjelölést a webshopon a termék megnevezése alatt láthatod. A Monello baby&more webshopon megadott szállítási határidők munkanapként értendőek, tehát hétfőtől-péntekig terjednek. Azaz amennyiben pénteken vagy a hétvégén adja le a rendelését, annak feldolgozása a kiszállításra / átadásra vonatkozóan csak a következő munkanaptól számítódnak, azaz hétfőtől, az jelenti az 1. munkanapot. Tehát ha pénteken, szombaton vagy vasárnap adja le a rendelését, akkor 3-5 napos szállítás/átadás esetén legkésőbb a következő hét péntekig kell azt leszállítanunk, vagy átvételre átadnunk az átvételi pontunkon.

5.) Mit tegyek, ha sürgősen szükségem van az adott Monello baby&more termékre?

Ez esetben kérlek a megjegyzés rovatban írd meg nekünk, hogy mikorra szeretnéd kézbe venni a megrendelt terméket és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez így is legyen.

6.) Megadhatok -e számomra megfelelő kiszállítási időintervallumot, például 3-5-ig?

GLS kiszállítás esetén, a csomag kiszállítását megelőzőn a GLS értesíti a vásárlót a kiszállítás várható időintervallumáról, amennyiben ez nem megfelelő a vásárlónak, akkor azt a GLS által megadott felületen (e-mail, sms) lehet módosítani. Így nekünk nem releváns megadni a kiszállítási időintervallumot, mert ezt a GLS intézi. A megértést köszönjük.

7.) Rendelhetek –e külföldről?
Igen. Külföldre történő kiszállítás esetén a címtől függően egyedi árazás kerül kiszámításra.Kérlek írj nekünk az info@monello.hu címre és közvetlenül vesszük fel veled a kapcsolatot.

8.) A számlát mikor kapom meg?

A számlát a termék átvétele napján e-mailben küldjük el a vásárló részére, úgynevezett hivatalos e-számlán.

9.) Hol tudom személyesen megnézni vásárlás előtt a Monello baby&more termékeket?

Minden évszakban legalább egyszer találkozhattok velünk a Pici Piacon (bővebb info a fb-on) és minden év novemberében találkozhattok velünk a Baba Mama Expon a Budapest Sport Arénában.

Plusz előre történt egyeztetés után, amit az info@monello.hu vagy a +36305927585 számon tudsz megtenni, a Monello baby&more Átvételi pontban tudod személyesen megnézni vásárlás előtt a Monello baby&more termékeket.

10.) Nem találom a kérdésemre a választ, mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a info@monello.hu címen, vagy pedig telefonon a +36305927585 -ös telefonszámon.

Monello baby&more webshop