Az idei első piknik

Maison Blog, 2016. máj 23. >>  

“Amikor meghozta a futár a Monello újdonságát, ezt a csíkos piknik takarót, akkor azonnal szerettem volna elindulni a Margitszigetre, hogy felavassam. Bár az idő szép napos volt, kiderült, hogy nagyon hűvös van még az ilyen programhoz, majd jött a rengeteg esőzés, így egészen most hétvégéig kihasználatlanul hordoztam magammal mindenhova a takarót. Igaz, elfér a babakocsi aljában, úgyhogy nem volt gond.

Szuper hétvégét töltöttünk a Bodrogi kúriában egy esküvőn, ahol végre felavathattuk a piknik plédet is. Azt azonnal tudtam, hogy nagyon praktikus megoldás a hurcolásra, mivel egy kis zsákba összehajtogatható. Az viszont meglepett, hogy ennek ellenére kihajtogatva milyen nagy és milyen kényelmesen elférünk rajta. Ráadásul vízlepergetős anyagból készült, így nem aggódtam amiatt, mit rejt a fű alattunk 🙂

Dáviddal először próbáltunk meg pihenni a fűben, ami egész jól ment, mert a takaróról nem akart lemászni, viszont a füvet azonnal tépkedni kezdte, majd a szájába tömni, úgyhogy nem sok szabad percem volt. (Az plusz jó, hogy a takarón nem tapadnak meg a fűszálak, úgyhogy indulás előtt elég volt lerázni.)

Tuti, hogy nyáron sok hasonló pikniket fogunk még csinálni, és az is biztos, hogy ez a takaró mindig velünk lesz!”

Forrás: http://maison.blog.hu/2016/05/23/az_idei_elso_piknik

Oszd meg!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük