Kosaram

Ime az Élménygyűjtő Piknikpléd

Már nagyon nyújtogatja a nyakát a nyár, vele együtt közeledik a régóta várt strandszezon a piknikezések és a nyaralások időszaka.

 

Mi az, ami mindegyikben közös?

Ha megérkeztünk, valahova le szeretnénk ülni, lehetőleg egy olyan plédre, amit nem nehéz cipelni és kis helyen elfér. Mert ugye ilyenkor minden „fontos” dolgot bepakolunk, még azt is, amit már hónapok óta nem használtunk, hátha majd pont most lesz rá szükségünk…


                 

A Monello baby&more 2017-es nyári limitált szériás Élménygyűjtő Piknikplédje, alulról vízlepergető, felülről pedig puha pamut vászon rétege vigyáz a baba bőrére, és ami még fontosabb, nagyon könnyű (700-800g, tehát alig 1 kiló), de mégis nagyméretű 220x130cm.

Praktikus, zsebes GYMBAG háti hordozótáskájával (22x20x5cm) a szállítása is könnyebb, és még egyéb homokozó és strand kellékek is elférnek benne.

Vízlepergetős, csúszós anyagáról könnyen le lehet rázni a homokot, amikor nyaralni visszük magunkkal a tengerpartra. De a hétvégi strandozások, játszóterezések és parkozások után a rárakódott fűszálakat, faleveleket és bogárkákat is sokkal könnyebb eltávolítani. Amit pedig nem sikerült, azt mosógépben akár a táskájával együtt 30 fokon könnyen ki lehet mosni, és anyagának köszönhetően még gyorsan is szárad. Mondhatjuk, hogy igazán mama-barát.

 

Élménygyűjtő, mert mostantól a tél beálltáig mindig velünk lesz, és amikor majd a hóesésben a teát szürcsölgetve nézegetjük a tavaszi – nyári – őszi fotókat, látni fogjuk, hogy szinte családtaggá vált.

 

Most 6990Ft-ért ajándék GYMBAG TÁSKÁVAL!

 

Az új nyári limitált szériás Monello baby&more Élménygyűjtő Piknikpléd már megvásárolható itt.

 

                

- hihetetlen könnyű, 700-800g táskával együtt (modellenként változik a súlya)
- mégis nagy méretű, 220x130cm
- vízlepergető alsó réteg
- puha pamut vászon felső anyag (100% pamut)
- hordozható zsebes GYMBAG táskával, táska mérete: 22x20x5cm
- 30 fokon mosógépben mosható, öblítőzhető táskájával együtt

 

Nézzétek meg az idei nyári összes modellet: A Cicásat, a Léghajósat, a Szörnyecskéset és a Zöld csíkosat is!

Tudtad, hogy miért fehér-fekete mintás a Cicás Piknikpléd?

 
A Cicás Piknikplédünk színvilágának kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy az igazán pici babáknak is kedvezzünk, hiszen eleinte még csak fekete-fehér színeket látnak a kicsik, a vörös és árnyalatai pedig az anyaméhre emlékeztetik őket. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy amíg ők nagy élvezettel fogják nézegetni a fekete-fehér foltokat, és megnyugtatóan fog majd rájuk hatni a bordó-piros szegély, addig a nagyobbacskák magának a cicás mintának fognak örülni.
A fehér alap pedig kevésbé szívja magába a meleget, mint a sötét anyagok, ezáltal kevésbé melegszik fel, ami főleg tengerparti nyaralások során hasznos.

 

 

Tudtad, hogy miért léghajó mintás ez a Piknikpléd?

 
A Léghajós Piknikplédünk anyagának kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy vidám színeket és könnyed stílust válasszunk, olyat, amire már ha csak ránéz az ember jó kedve támad. Mi sem szimbolizálná jobban ezt a könnyedséget, légiességet, mint a léghajó motívuma, ami vidám, élnék színekkel kombinálva tuti sikert arat majd a kicsik és nagyobbacskák körében is.
A színes alap, pedig kevésbé kényes, nem annyira feltűnő rajta, egy-egy rácsöppent piknik maradék, ami gyakori használat során igen hasznos.

 

                       

 

Tudtad, hogy két féle verzióban kapható a Monello Monster Piknikpléd?

 
Az új nyári Monello Monster kollekcióval a fiú és lány szörnyecskéknek is kedvezünk a szegély illetve az alsó felület menta illetve pink színének kiválasztásával.
Bár a fehér alap picit kényesebb, viszont cserébe a nagy melegben kevésbé melegszik fel, mint a sötét anyagok, így kellemesebb ráülni, ráfeküdni, ami főleg tengerparti nyaralások során lehet hasznos.
Nálatok laknak -e szörnyecskék?

 

A 2017-es modellek között is egy csíkos Piknikpléd!

 
A tavalyi narancssárga csíkos Piknikplédnek akkora nagy volt a sikere, hogy alap volt, hogy idén is készülünk nektek egy nagyon hasonló csíkossal. Reméljük ezt a zöld csíkosat is épp annyira szeretni fogjátok!
Jól kihasználható unisex színvilága miatt, a csíkos minta pedig igazán kortalan, így nem csak gyerekeseknek javasoljuk, hanem mindenkinek aki szeret piknikezni, kirándulni, nyaralni készül vagy strandra jár.
A csíkos színes alap, pedig kevésbé kényes, nem annyira feltűnő rajta, egy-egy rácsöppent piknik maradék, ami gyakori használat során igen hasznos.

 

                            

 

 
Kapcsolódó cikkek:
Az 5 legtutibb Piknikpléd az NLCafé listáján, az 1. a Monello baby&more
PiknikPlédünket tesztelte a PandArte
Hogyan töltötte az idei első piknikét a Maison bloggere?
Válogatás a hétvégi töltődéshez by Minipilli
Beltéri játszószőnyeg Majoros Hajniéknál az Élménygyűjtő PiknikPléd
Majoros Hajni kisfiai, Marián és Olivér a nappaliban Élménygyűjtő PiknikPléden játszik
"A Monello piknikplédjei tökéletes útitársak" - Kismama magazin
2016-ban volt 3 éves az első Élménygíűjtő Piknikpléd - egy kis visszatekintés
"A Monello piknikplédjei tökéletes útitársak" - Kismama magazin
Piknikplédünk az 1. szülinapon is segíti az Élménygyűjtést

 

 

More in this category: « SOFT & LIGHT Elköltöztünk »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook