Pénzvisszafizetési garancia

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA A MONELLO BABY&MORE-NÁL

Monello baby&more pénzvisszafizetés

Kedves Monello Mamik!

Tudjuk, hogy a webshopon való vásárlás egyik fő gátja, az, hogy csak virtuálisan látjátok a termékeket és nem tudjátok megfogni, kipróbálni őket. Fokozottan igaz ez olyan termékek estében, amelyek teljesen újak. Ezért mi pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. Nem szeretnénk, ha ez lenn az akadály a vásárlásban, vagy ha utólag csalódottak lennétek.

A pénz visszafizetés minden Monello baby&more termékre vonatkozik, amit csak kipróbáltatok és nem használtatok és ugyanolyan jó állapotban tudtok visszajuttatni nekünk, mint ahogy azt kaptátok. Fontos, hogy elsőként próbáljátok fel a termékeket a kisbabátokra és NE mossátok ki. Mert, ha a termék teljes árát szeretnétek visszakapni, akkor ez a használat valóban nem haladhatja meg a kipróbálás mértékét. Ha ugyanis ezen túlmenően használtátok, akkor értékcsökkenést számolunk fel.

Internetes vásárlás esetén úgynevezett elállási jog illeti meg a vásárlót a törvény alapján (a fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet) 14 nap illeti meg a vásárlót, mint vásárlástól való elállási jog.

Monello baby&more garancia logóDe miután tudjuk, hogy sokszor a baba megérkezése előtt vásároljátok meg a Monello baby&more termékeket vagy ajándékba adjátok, ezért mi ezt a 14 napot felemeltük 30 napra. Így a pénzvisszafizetési garanciát a Monello baby&more 30 napon belül vásárolt Monello baby&more terékekre vállalja.

Monello baby&more szoptatós párna

Amennyiben csak a méret, vagy a szín nem jó, posta költség ellenében, vagy az átvételi pontjainkon szívesen kicseréljük az adott Monello baby&more terméket. Amennyiben nem ilyen termékre számítottatok, és nem mostátok ki, csak felpróbáltátok, akkor pedig visszafizetjük a termék árát, amennyiben visszapostázzátok azt számunkra, vagy leadjátok az átvételi pontunkon.

Ez esetben kérlek, előzetesen keressetek meg minket az info@monello.hu e-mail címen, vagy keressétek Albert Zsuzsát a 06305927585-ös telefonszámon, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat.

Persze a legjobb, ha valamelyik viszonteladónknál meg tudjátok nézni, fel tudjátok próbálni előzetesen a termékeket, hogy tudjátok mire számítsatok. Most már országos szinten közel 20 helyen tudjátok megnézni, megvásárolni a termékeinket. További információ itt.

Monello baby&more vásárlói visszajelzések

Oszd meg!