Újabb Mama-Baba Padot adtunk át

Újabb Mama-Baba Padot adtunk át

 

Egy újabb álmunk vált valóra! Átadásra került Húsvét másnapján a Láthatatlan Munka világnapja alkalmából a “Mama Baba pad”. A Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete és a Belváros Önkormányzata támogatásával Budapest Belvárosában, a Honvéd téri játszótéren elsőként került átadásra. A Monello baby&more profiljához híven ez egy szintén praktikus és hiánypótló, a szoptatást és a babagondozást segítő speciális pad, a „Mama-Baba Pad”.

 

Mama baba pad monello

 

Sztárok a Mama baba pad mellett

A Mama-Baba pad átadón olyan ismert édesanyák is megtiszteltek minket a jelenlétükkel, akik nagyon közel állnak a Monello baby&more szívéhez.

Bárdosi Diyana, Maja babával érkezett. Elmondta, hogy milyen nagyszerű kezdeményezésnek tartja az ilyen Mama-Baba Padok létesítését. Hiszen milyen fontos, ha megfelelő helyen, kényelmesen tudja az anyuka megszoptatni a babáját. Miközben láthatja, hogy a nagyobb gyermeke nyugodtan játszik.

Dobó Ági, Bubu és Nini édesanyja szívesen vett részt az átadón. Mert örül, ha az ehhez hasonló kezdeményezésekkel kapcsolatban  a hangját hallathatja. Hiszen elképesztően kemény munkának tartja, amit az édesanyák napi 24 órában az év 365 napján végeznek. Ez pedig pont egy olyan létesítmény, ami segíti az anyukák mindennapjait.

Marton Adrienn felelevenítette fiai, Maxim és Noel pici korát. Nagyon örült neki, hogy most már az anyukáknak lehetősége van ilyen Mama-Baba padok használatára.

 

Dog Ági, Bárdosi Ildi, Marton Adri Mama pad átadó monello

 

Az anyukák mindennapjait segíti a Mama baba pad

Az esemény ötletgazdájaként fantasztikus élmény látni, amikor megvalósul az ami előtte csak gondolatban, papíron szerepelt addig. Egy olyan praktikus és hiánypótló dolog, amivel a környéken élő anyukák mindennapjait tudjuk segíteni.

Praktikus gondoskodást biztosít a Mama baba pad, akár csak a Monello baby&more termékek

Praktikus és hiánypótló baba-mama textil termékek gyártójaként, az anyukák visszajelzései alapján pontosan tudjuk, hogy mekkora szükség van az ilyenfajta kezdeményezésekre. Hiszen mi, a Monello baby&more épp olyan egyedi termékeket gyártunk, mint amilyen ez a pad is.

Termékeink között szerepel az alábbi képen is látható, a diszkrét szoptatás segítő Szoptatós Poncsó. The szoptatás kényelmét fokozó Szoptatós Karpárna. És az egyik legismertebb termékünk a pihe-puha anyagáról és az „álompor hatásáról” híres Babamelegítő Kiscsillag is.

 

Mama baba pad Budapest, Belváros Monello

 

A Mama Baba Padot az eseményen már fel is avatták az anyukák. Kényelmesnek érezték a szélesített karfát szoptatás közben, a pelenkázó pedig a nagyobb babák számára is megfelelő méretű volt.

 

Mama baba pad monello belváros budapest

 

Király Nóra öt gyermekes családanyaként állt a Mama baba pad létrehozása mellé

The Fiatal Családosok Klubjának Egyesületének alapítója, Újbuda alpolgármestere, Király Nóra fontos szerepet játszott a Mama baba pad létrehozásában.

Elmondta, hogy 5 gyerekes édesanyaként pontosan tudja, hogy mit jelent, ha az édesanyák és a babák otthonukon kívül is kényelmesen és komfortosan érezhetik magukat. Hangsúlyozta az anyatejes táplálás fontosságát, melyet ezzel az egyedülálló baba gondozást segítő újdonsággal szeretnének támogatni.

Mama baba pad átadó Budapest belváros

 

The Monello baby&more tulajdonosaként fontosnak tartjuk az anyukák visszajelzését a Mama Padra. Épp úgy, mint ahogy a termékeinkre is. Hiszen a termékfejlesztéseink során is bevonjuk az anyukákat, figyelünk a visszajelzéseikre, hogy ezeknek megfelelően tökéletesítsük a termékeinket.

Legyen még több Mama baba pad országszerte!

Szeretnénk, ha ez a Mama Pad esetében is így lenne, várjuk a javaslatokat az újabb Padok kihelyezésére a helyszínt illetően is a Mama-Baba Pad Facebook oldalán és az info@monello.hu e-mail címen mindenki megtalálhat minket.

 

Mama baba pad átadó monello Budapest belváros

 

Reméljük, hogy a jövőben minél több Mama Pad kerül átadásra az önkormányzatok, közösségi terek, baba-mama klubbok, éttermek támogatásával országszerte, nem csak a Láthatatlan munka Világnapja alkalmából.

Mama baba pad budapest belvráros

Share!