GAME

Utó anyák napi és elő gyereknapi játék

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

Utó anyák napi és elő gyereknapi játék” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője Monello baby&more Bt. (székhely: 1026 Budapest, Bimbó út 131/A.; adószáma: 21890428-2-41) (továbbiakban: ”Szervező”).    

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Instagram profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a @mambaby_hu és a @ponekkervirag és a @monello_moms profilon (a továbbiakban: ”Webhely”) található „nyereményjáték” INSTAGRAM tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.    

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.    

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.    

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.    

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.    

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Monello baby&more Bt., a MAM-Hungária Kft, alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.    

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenőfalára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra. A játék időtartama: a Játék 2023. május 17. 9.00 órától indul 2023.05.19. éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.    

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével https://commentpicker.com/random-name-picker.php

kisorsolunk 1+1 nyertest mind a három Instagram profilon, és a két nyertesből sorsoljuk ki kézi sorsolással a végső nyertest a helyesen válaszoló Játékosok között, aki megnyeri, a képen is látható 1 db MAM ajándékcsomagot és 1 db Monello baby&more Babamelegítő kiscsillagot a nyertes által választott színben és méretben, zárt és nyitott modell is választható.  Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.    

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2023.május 20. szombat 15.00 óra. A sorsolás helyszíne (1026 Budapest, Bimbó út 131/A és MAM Baby AG Magyarországi Fióktelepe, H-9795 Vaskeresztes Fő u. 132, és 2315 Szigethalom, Fiumei u. 231 G/1.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A nyereményt, csak magyar címre tudjuk kiküldeni. A sorsolás nem nyilvános.  

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.    

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1 A nyereményjáték során a nyertes megnyeri, a képen is látható 1 db MAM ajándékcsomagot és 1 db Monello baby&more Babamelegítő kiscsillagot a nyertes által választott színben és méretben, zárt és nyitott modell is választható. A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.  

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.    

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1 A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.    

6.2 A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: – nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Instagram oldalán;    

6.3 A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.    

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com  and www.instagram.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.    

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

Budapest, 2023.05.17.
Monello baby&more Bt.
Szervező

…………….

ez a játék már véget ért:

“Tavaszköszöntő játék”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

“Tavaszköszöntő játék” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője Monello baby&more Bt. (székhely: 1026 Budapest, Bimbó út 131/A.; adószáma: 21890428-2-41) (továbbiakban: ”Szervező”).    

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore vagy https://www.facebook.com/SophieTexKft domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték”FACEBOOK tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.    

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.    

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.    

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.    

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.    

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Monello baby&more Bt., a Sophietex Kft., alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.    

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenőfalára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra. A játék időtartama: a Játék 2023. 04.04 – 17. éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.    

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével http://socialwinner.besocial.hu/

kisorsolunk 1+1 nyertest mind a két Facebook profilon, és a két nyertesből sorsoljuk ki kézi sorsolással a végső nyertest a helyesen válaszoló Játékosok között, aki megnyeri, a képen is látható 1 db Sophietex Válltáskát a nyertes általa választott színben és 1 db Monello baby&more extra Babamelegítő kiscsillagot szintén a nyertes által választott színben és méretben, zárt és nyitott modell is választható.  Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.    

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2021. április 18. kedd 15.00 óra. A sorsolás helyszíne (1026 Budapest, Bimbó út 131/A és 2119 Pécel, Szent Erzsébet Krt. 35/A) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A nyereményt, csak magyar címre tudjuk kiküldeni. A sorsolás nem nyilvános.  

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.    

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1 A nyereményjáték során a nyertes megnyeri,a képen is látható 1 db Sophietex Válltáskát a nyertes általa választott színben és 1 db Monello baby&more extra Babamelegítő kiscsillagot szintén a nyertes által választott színben és méretben, zárt és nyitott modell is választható.  A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.  

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.    

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1 A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.    

6.2 A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: – nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;    

6.3 A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.    

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com  weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.    

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

Budapest, 2023. 04.14.
Monello baby&more Bt.
Szervező

“Apák Napi játék”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

“Apák Napi játék” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője Monello baby&more Bt. (székhely: 1026 Budapest, Bimbó út 131/A.; adószáma: 21890428-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).    

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook és vagy Instagram profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore vagy https://www.facebook.com/cseppke.hu/ domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték”FACEBOOK és Instagram tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.    

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.    

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.    

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.    

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.    

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Monello baby&more Bt., alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.    

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenőfalára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra. A játék időtartama: a Játék 2022.06.19 – 21. éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.    

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével http://socialwinner.besocial.hu/

 kisorsolunk 1+1 nyertest a helyesen válaszoló Játékosok között, aki megnyeri azt az által választott terméket a Monello e-boutique-ból www.monello.hu, amit kommentben megjelölt Instagramon vagy Facebookon.  Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.    

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2022. 06.22. szerda 20.00 óra. A sorsolás helyszíne (1026 Budapest, Bimbó út 131/A.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A nyereményt, csak magyar címre tudjuk kiküldeni. A sorsolás nem nyilvános.  

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.    

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1 A nyereményjáték során a nyertes megnyeri, azt az által választott terméket a Monello e-boutique-ból www.monello.hu, amit kommentben megjelölt Instagramon vagy Facebookon.A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.  

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.    

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1 A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.    

6.2 A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: – nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook és Instagram oldalán;    

6.3 A Játék semmilyen módon nem szponzorált az Facebook és Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.    

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com  weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.    

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

Budapest, 2022. június 19.
Monello baby&more Bt.
Szervező

Ez a játék már lezárult.

“Dupla Tavaszi játék”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

“Évkezdő dupla játék” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője Monello baby&more Bt. (székhely: 1026 Budapest, Bimbó út 131/A.; adószáma: 21890428-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).    

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore vagy https://www.facebook.com/cseppke.hu/ domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték”FACEBOOK tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.    

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.    

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.    

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.    

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.    

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Monello baby&more Bt., a Cseppke Hungary Kft., alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.    

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenőfalára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra. A játék időtartama: a Játék 2021. . április 14. – 16. éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.    

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével http://socialwinner.besocial.hu/

 kisorsolunk 1+1 nyertest a helyesen válaszoló Játékosok között, aki megnyeri, a képen is látható 10.000 forintos ajándékutalványt, amit a Cseppke webshopban válthat be, plusz egy Mókafüzetet!  Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.    

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2021. április 17. szombat 20.00 óra. A sorsolás helyszíne (1026 Budapest, Bimbó út 131/A.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A nyereményt, csak magyar címre tudjuk kiküldeni. A sorsolás nem nyilvános.  

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.    

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1 A nyereményjáték során a nyertes megnyeri,a képen is látható 10.000 forintos ajándékutalványt, amit a Cseppke webshopban válthat be, plusz egy Mókafüzetet! A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.  

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.    

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1 A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.    

6.2 A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: – nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;    

6.3 A Játék semmilyen módon nem szponzorált az Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.    

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com  weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.    

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

Budapest, 2021. április 14.
Monello baby&more Bt.
Szervező

Ez a játék már lezárult, köszönjük, ha velünk játszottál!

“Évkezdő dupla játék”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

“Évkezdő dupla játék” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője Monello baby&more Bt. (székhely: 1026 Budapest, Bimbó út 131/A.; adószáma: 21890428-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).    

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Instagram profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt az https://www.instagram.com/monello_moms/ vagy https://www.instagram.com/b_judy_twins/ vagy https://www.instagram.com/curaproxhungary/ vagy https://www.instagram.com/kojala_hordozas/ vagy https://www.instagram.com/handmade.by.dianavizsi/ domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” INSTAGRAM tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.    

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.    

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.    

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.    

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.    

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Monello baby&more Bt., a Cukimamik., valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.    

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenőfalára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra. A játék időtartama: a Játék 2021. január 19. napján 20:00-tól 2021. január 21. napján 23:59-ig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.    

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével https://commentpicker.com/random-name-picker.php  kisorsolunk 1+1 nyertest a helyesen válaszoló Játékosok között, aki megnyeri, a képen is látható Cukimamik naptárat babacsomagot és ajándék csomagot. Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.    

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2021. január 22. péntek. 20.00 óra. A sorsolás helyszíne (1026 Budapest, Bimbó út 131/A.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A nyereményt, csak magyar címre tudjuk kiküldeni. A sorsolás nem nyilvános.  

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.    

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1 A nyereményjáték során a nyertes megnyeri, a képen is látható Cukimamik naptárat babacsomagot és ajándék csomagot.. A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.  

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.    

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1 A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.    

6.2 A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: – nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Instagram oldalán;    

6.3 A Játék semmilyen módon nem szponzorált az Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.    

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.instagram.com  weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.    

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

Budapest, 2021. január 19.
Monello baby&more Bt.
Szervező

Ez a játék már lezárult, köszönjük, ha velünk játszottál!

”Ajándék az egész családnak ”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

„Ajándék az egész családnak” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője Monello baby&more Bt. (székhely: 1026 Budapest, Bimbó út 131/A.; adószáma: 21890128-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).    

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Instagram profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt az https://www.instagram.com/monello_moms/ vagy https://www.instagram.com/b_judy_twins/ vagy https://www.instagram.com/curaproxhungary/ vagy https://www.instagram.com/kojala_hordozas/ vagy https://www.instagram.com/handmade.by.dianavizsi/ domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” INSTAGRAM tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.    

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.    

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.    

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.    

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.    

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Monello baby&more Bt., a Sager Dental Kft., Englert Orsolya e.v., Diana Vizsi e.v., Berczes Judit  valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.    

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenőfalára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra. A játék időtartama: a Játék 2020. augusztus 10. napján 20:30-tól 2020. augusztus 14. napján 23:59-ig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.    

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével https://commentpicker.com/random-name-picker.php  mind az öt profil képviselője kisorsol 1-1 nyertest a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz profilonként összesen 1 (egy) darab nyertest, majd az 5 nyertes közül kézi sorsolással, a véletlenszerűség elvének eleget téve kerül ki, aki megnyeri, a képen is látható Ajándékcsomagot, aminek tartalma: Curaprox teljes körű szájápolási termékcsalád: három Ultra Soft fogkefe, egy Enzycal fogkrém, egy fogköztisztító és egy nyelvkaparó., Handmade by Diana Vizsi kosár és pelenkatartó, Kojala MindentBele öv- és válltáska., Monello baby&more Kánikula Kiscsillag és fogmosó kendő. Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.    

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2020. augusztus 15. szombat. 12.00 óra. A sorsolás helyszíne (1026 Budapest, Bimbó út 131/A.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A nyereményt, csak magyar címre tudjuk kiküldeni. A sorsolás nem nyilvános.  

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.    

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1 A nyereményjáték során a nyertes megnyeri, Curaprox teljes körű szájápolási termékcsalád: három Ultra Soft fogkefe, egy Enzycal fogkrém, egy fogköztisztító és egy nyelvkaparó., Handmade by Diana Vizsi kosár és pelenkatartó, Kojala MindentBele öv- és válltáska., Monello baby&more Kánikula Kiscsillag és fogmosó kendő. A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.  

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.    

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1 A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.    

6.2 A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: – nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Instagram oldalán;    

6.3 A Játék semmilyen módon nem szponzorált az Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.    

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.instagram.com  weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.    

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

Budapest, 2020. augusztus 10.
Monello baby&more Bt.
Szervező


Ez a játék már véget ért!

a Monello baby&more and Szivárvány Mami Horgold Dekor Facebook oldalán egyszerre futó dupla játék

2020. február 10-én este19.00 órakor indul!

Monello baby&more

”Valentin Napi Nyereményjáték ”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

„Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Voit Eszter E.V. (székhely: 1054, Budapest, Zoltán utca 10.; adószáma: 68218829-1-41) (továbbiakban: ”Szervező”).    

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.    

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.    

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.    

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.    

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.    

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Voit Eszter E.V. Cirilla Bt., a Szivárvány Mami Horgolt Dekor, a Klassz Placc  valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.    

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra. A játék időtartama A Játék 2020. február 10. napján 19:00 óra 00 perctől 2020. február 13. napján éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.    

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével https://socialwinner.besocial.hu/  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri, a képen is látható Mr. Grey macis vagy Menta rókás tároló kosarat (a nyertes választja, ki hogy melyiket szeretné) + egy állatos rágcsát. Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.    

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2020. február 14. péntek. 12.00 óra. A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.    

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.    

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1      A nyereményjáték során a nyertes megnyeri, a képen is látható Mr. Grey macis vagy Menta rókás tároló kosarat (a nyertes választja, ki hogy melyiket szeretné) + egy állatos rágcsát.
A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.    

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.    

6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: – nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;    

6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.    

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.    

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/ Facebook oldalán is  Jegyzetben.    

Budapest, 2020. február 10.
    Voit Eszter E.V.
Szervező

………………………………………………………………………

Ez a játék már lezárult:

Monello baby&more

”Nyerj páros belépőt ”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője „Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Voit Eszter E.V. (székhely: 1054, Budapest, Zoltán utca 10.; adószáma: 68218829-1-41) (továbbiakban: ”Szervező”).    

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.    

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.    

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.    

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.    

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.    

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Voit Eszter E.V. Cirilla Bt., a Babagenetika Egyesület valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.    

3.     A játék leírása A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra. A játék időtartama A Játék 2020. január 22. napján 20:00 óra 11 perctől 2020. január 24. napján éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.    

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével https://socialwinner.besocial.hu/  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri, a képen is látható eseményre szóló páros belépőt.Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.    

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2020. január 25. szombat. 11.00 óra. A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.    

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.    

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1      A nyereményjáték során a nyertes megnyeri, 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri, a képen is látható eseményre szóló páros belépőt.
A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.    

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.    

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések 6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.    

6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: – nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;    

6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.    

7.            Felelősség A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.     Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/ Facebook oldalán is  Jegyzetben.    

Budapest, 2020. január 22.
Voit Eszter E.V.
Szervező  

………………….

Ez a játék már lezárult!

Monello baby&more

”DUPLA ŐSZI  Nyereményjáték ”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője
„Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Voit Eszter E.V. (székhely: 1054, Budapest, Zoltán utca 10.; adószáma: 68218829-1-41) (továbbiakban: ”Szervező”).
 
 
2.     A játékban történő részvétel feltételei
2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.
 
 
2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.
 
 
2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt TÖBB Pályázatot is jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.
 
 
2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.
 
 
2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.
 
 
2.6 A Játékból ki vannak zárva a Voit Eszter E.V. Cirilla Bt., a Pöttöm Design, a Klassz Placc  valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.
 
 
3.     A játék leírása
A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra.
A játék időtartama
A Játék 2019. október 18. napján 19:00 óra 00 perctől 2019. október 21. napján éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.
 
 
4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás
4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével https://socialwinner.besocial.hu/  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 2 (két) darab nyertest, aki megnyeri, a képen is látható 2+2db felhő alakú sópárna szettet + egy-egy darab baba sálat.
Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos többször is részt vesz a sorsoláson, amennyiben több kommentet is írt. Több komment írása megengedett.
 
 
4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2019. október 22. kedd. 19.00 óra. A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.
 
 
4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.
 
 
5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele
5.1      A nyereményjáték során a nyertes megnyeri, 2 (két) darab nyertest, aki megnyeri, a képen is látható 2+2db felhő alakú sópárna szettet + egy-egy darab baba sálat.
A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.
 
 
5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.
 
 
5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.
 
 
6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések
6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.
 
 
6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:
– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;
 
 
6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.
 
 
7.            Felelősség
A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.
Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.
 
 
Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/ Facebook oldalán is  Jegyzetben.
 
 
Budapest, 2019. október 18.
 
 
Voit Eszter E.V.
Szervező
 
 
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 
 
Ez a játék már lezárult.
Monello baby&more
”Nyerj babafotózást Nyereményjáték ”

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője
„Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Cirilla Bt. (székhely: 1026, Budapest, Bimbó út 131/A; adószáma: 21890128-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).
2.     A játékban történő részvétel feltételei
2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.
2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.
2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt egy Pályázatot jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.
2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.
2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.
2.6 A Játékból ki vannak zárva a Cirilla Bt., a Regina Koncz Photography  valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.
3.     A játék leírása
A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra.
A játék időtartama
A Játék 2019. augusztus 24. napján 20:00 óra 00 perctől 2019. augusztus 25. napján 15 óra 00 percig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.
4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás
4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével https://socialwinner.besocial.hu/  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri, a képen illusztrációként látható babafotózást, melynek helye: Budapest, ideje 2019.08.26. 10.00 óra, melynek tartalma: a babafotózás során készített profi fotók és a fotózás során használt Monello baby&more termékek. A nyertes hozzájárul a fotózás során készített fotók térben és időben történő korlátlan felhasználásához.
Több komment írása a tartalom NEM alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos csak egyszer vesz részt a sorsoláson. Több komment írása NEM megengedett.
4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2019. augusztus 25. vasárnap 18.00 óra Eredményhirdetés 19.00 órakor lesz. A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.
4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.
5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele
5.1      A nyereményjáték során a nyertes megnyeri, a képen illusztrációként látható babafotózást, melynek helye: Budapest, ideje 2019.08.26. 10.00 óra, melynek tartalma: a babafotózás során készített profi fotók és a fotózás során használt Monello baby&more termékek. A nyertes hozzájárul a fotózás során készített fotók térben és időben történő korlátlan felhasználásához.
A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.
5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.
5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.
6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések
6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.
6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:
– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;
6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.
7.            Felelősség
A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.
Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.
Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://monello.hu/blog/nyeremenyjatek/  weboldalán.
Budapest, 2019. augusztus 24.
Cirilla Bt.
Szervező
 
 
…………………………
 
Ez a játék már lezárult…

NYÁRI JÁTÉK!

Drága Lányok,

szeretnénk egy szuper játékkal kedveskedni nektek, mégpedig, a tökéletes szájápolás szakértőjével a Curaprox-szal.

Ez a JÁTÉK IS DUPLA JÁTÉK!

Nálunk nyerhettek két darab, a képen is látható speciális puha sörtéjű Curakid gyerek fogkefét, magatoknak egyet a legújabb Curaprox fogkrémekből és a legkedvesebb mami pajtitoknak pedig egy Curaprox limitált kiadású duó fogkefét.

Végre a babák és kisgyerekek számára is élvezetes lehet a fogacskáik tisztítása. A CUREN® szálak olyan gyengédek, hogy egyáltalán nem sértik fel a babák érzékeny nyálkahártyáját. A fogkefe feje 4260 db nagyon puha CUREN® szálból áll, a kicsi, keskenyedő kefefejet puha gumiréteg fedi. A kisgyermekek és szüleik kezébe is pontosan beleillik.

Ez a játék is DUPLA JÁTÉK.

Hogy milyen Monello baby&more terméket nyerhetsz meg a Curaprox Facebook oldalán?

egy általad választott színű ÚJ Monello baby&more Fogmosó Törölköző kendőért és Óriás kapucnis törölközőért is játszhatsz, + a legjobb mami pajtidnak is  nyerhetsz egy Fogmosó Törölköző Kendőt!

The MONELLO baby&more Új Fogmosó Kendőt  direkt a fogmosáshoz fejlesztettük ki. A képen is látható módon könnyen a kicsi nyakába rakható, ennek köszönhetően nem lesz vizes, fogkrémes a ruhája, így bátran hagyhatjuk, hogy a fogmosás elején ő egyedül próbálkozzon a fogmosással. Anyaga 100% pamut, tökéletes nedvszívó, gyorsan szárad. Ugyanabból az anyagból készül, mint az Óriás kapucnis törölköző, amit most megnyerhettek és a Nyakba törölköző is.

Tudj meg többet a Monello baby&more Óriás kapucnis törölközőről ide kattintva.

Játék menete:

– Írd meg kommentben, hogy a Curaprox melyik új [Be You.] fogkréme illene hozzád a legjobban. Válaszd ki itt az új kedvenc fogkrémedet: https://www.sagerdental.hu/curaprox-beyou-fogkrem

– Ha barátnődnek is szívesen nyernél egy korall színű duó fogkefét, taggeld be őt is. https://bit.ly/2YO3ybO

(többszöri kommentelés és taggelés is ér, a taggelés nem feltétele a játékban való részvételnek.)
A  J Á T É K időtartama: 2019. július 22-25. éjfélig. Sorsolás 2019. 07.26-án!

A megosztás és a játék likeolása nem feltétel, de nagyon hálásak vagyunk érte, ha minél többen játszotok, ezért ismerősöket meghívni ér, a játékot babás-mamás csoportokban megosztani ér.

A játék július 18. csütörtök éjfélig tart.

A békesség érdekében: a Facebook nem lebonyolító, nem sorsol, nem vesz részt a játékban!

The  Curaprox Magyarország és a Monello baby&more Facebook oldal követése nem a játékban való részvétel feltétele, de mi nagyon hálásak leszünk érte, és te sem bánod meg, hiszen ott értesülhetsz első kézből az akciókról, játékokról, kedvezményekről.

A Játék szabályzattal kapcsolatos részleteket itt találod:

Monello baby&more

”Nyári Nyereményjáték

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

„Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Cirilla Bt. (székhely: 1026, Budapest, Bimbó út 131/A; adószáma: 21890128-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt egy Pályázatot jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Cirilla Bt., a Sager Dental Kft.  valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra.

A játék időtartama 

A Játék 2019. július 22. napján 21:00 óra 00 perctől 2019. július 25. napján 23 óra 59 percig, azaz éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével https://socialwinner.besocial.hu/  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri , a képen is látható speciális puha sörtéjű Curakid gyerek fogkefét, egyet a legújabb Curaprox fogkrémekből és annak akit a kommentben betaggelt pedig egy Curaprox limitált kiadású duó fogkefét.

Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos nem csak egyszer vesz részt a sorsoláson. Több komment írása megengedett.

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2019. július 26. péntek 15:00 óra A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1      A nyereményjáték során a nyertes, a képen is látható speciális puha sörtéjű Curakid gyerek fogkefét,  egy legújabb Curaprox fogkrémeket és annak akit a kommentben betaggelt pedig egy Curaprox limitált kiadású duó fogkefét nyer.

A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.

6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;

6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://monello.hu/blog/nyeremenyjatek/  weboldalán.

Budapest, 2019. július 15.

Cirilla Bt.

Szervező

 

………………………

 

………………………………………………………………………………………………………………….

Ez a J Á T É K  már lezárult

 

NYERJ CUKIMAMIK NAPTÁRAT ÉS ÚJ TÉLI BABAMELEGÍTŐ KISCSILLAGOT!

Drága Monello Mamik,

tudtátok, hogy már kapható a Cukimamik 2019-es új naptára? És azt tudtátok, hogy Monello baby&more kedvezmény kupont is találtok benne, további más értékes kuponokkal együtt? Én már tavaly is használtam és nagyon szerettem, mert igazán anyuka barát. A matricákat pedig különösen kedvelték a fiaim is.

Ide kattintva bővebben is olvashattok róla és meg is tudjátok rendelni, hogy még Karácsony előtt tuti oda érjen.

Nyerj cukimamik naptárat a monelloval

Mit kell tennem, hogy részt vehessek a nyereményjáték-ban?

Csak válaszd ki, a webshopunkról, hogy melyik Új TÉLI Babamelegítő Kiscsillagot szeretnéd megnyerni, írd meg kommentben a Facebook oldalunk kapcsolódó postjához,  TAGGELD hozzá azt a barátnődet akiknek 1db PihePuha PelusPárnát szeretnél nyerni és kééész is!

Hálásan köszönjük az oldal kedvelését és a nyereményjáték megosztását.

Az oldalunk lájkolásáért és a játék MEGOSZTÁSÁÉRT a kedvenc anyukás csoportjaitokban, az oldalatokon pedig nagyon hálásak leszünk! 👼🙏 De ezek NEM feltételei  a játékban való részvételnek.

Többszöri kommentálás megengedett.

👉A J Á T É K mostantól indul és 2018.11.30-án egész nap tart. Éjfélkor zárul. Sorsolás és eredményhirdetés 12.01-én szombaton.
Hajrá csajok!

Nyerj naptarat a monelloval

A képen a Cukimamik Naptár tervezője és a Cukimamik tulajdonosa Karsai Judit látható Albert Zsuzsával a Monello baby&more egyik tulajdonosával.

Ki ne ismerné a Cukimamik tökéletesen passzoló idézeteit, amiket megtalálsz a Facebookon a Cukimamik oldalán, az Instagramon pedig Judit életébe is betekintést nyerhettek 3 gyönyörű gyermekével és dolgos mindennapjaival, továbbá megnézheted a jobbnál jobb cikkeiket a weboldalukon is.

 

Monello baby and more

NYERJ CUKIMAMIK NAPTÁRAT ÉS TÉLI KISCSILLAGOT

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

„Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Cirilla Bt. (székhely: 1026, Budapest, Bimbó út 131/A..; adószáma: 21890128-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt egy Pályázatot jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Cirilla bt., valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra.

A játék időtartama 

A Játék 2018. november 26. napján 8:00 óra 00 perctől 2018. november 30.napján 0 óra 00 percig, azaz éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével www.socialwinner.besocial.hu  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri az általa választott Monello baby&more téli Babamelegítő Kiscsillag és a PihePuha PelusPárna termékeket és a páros belépőt a BabaMama Expo 2018-ra (nyeremény).

Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos nem csak egyszer vesz részt a sorsoláson. Több komment írása megengedett.

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2018. december 1. szombat 19:00 óra A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1      A nyereményjáték során a nyertes azt a Monello baby&more terméket/termékeket nyeri meg, amit a www.monello.hu webshopról választott magának és a játék kommentjében megírt.

A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.

6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;

6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://monello.hu/blog/nyeremenyjatek/  weboldalán.

Budapest, 2018.November 26.

Cirilla Bt.

Szervező

………..

EZ A JÁTÉK MÁR LEZÁRULT!

NYERJ PÁROS BELÉPŐT A BABAMAMA EXPORA ÉS TÉLI KISCSILLAGOT

Drága Monello Mamik,

ha szeretnétek eljönni a BabaMama Expora, és vagy szeretnétek egy új TÉLI BABAMELEGÍTŐ KISCSILLAGOT, akkor ezt a  J Á T É K-ot épp nektek találtuk ki!

nyerj_belepot_a_babamama_expora

Mit kell tennem, hogy részt vehessek a nyereményjáték-ban?

Csak válaszd ki, a webshopunkról, hogy melyik Új TÉLI Babamelegítő Kiscsillagot szeretnéd megnyerni, írd meg kommentben a Facebook oldalunk kapcsolódó postjához,  TAGGELD hozzá azt a barátnődet akiknek 1db PihePuha PelusPárnát szeretnél nyerni és kééész is!

Amennyiben több, mint 500 helyes komment érkezik be:

A játék végén 2 nyertest sorsolunk.

Hálásan köszönjük az oldal kedvelését és a nyereményjáték megosztását.

Az oldalunk lájkolásáért és a játék MEGOSZTÁSÁÉRT a kedvenc anyukás csoportjaitokban, az oldalatokon pedig nagyon hálásak leszünk! 👼🙏 De ezek NEM feltételei  a játékban való részvételnek.

Többszöri kommentálás megengedett.

👉A J Á T É K mostantól indul és 2018.11.14-én egész nap tart. Éjfélkor zárul. Sorsolás és eredményhirdetés 11.15-én csütörtökön.
Hajrá csajok!

 

Monello baby and more

NYERJ PÁROS BELÉPŐT A BABAMAMA EXPORA ÉS TÉLI KISCSILLAGOT

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

„Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Cirilla Bt. (székhely: 1026, Budapest, Bimbó út 131/A..; adószáma: 21890128-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt egy Pályázatot jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Cirilla bt., valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra.

A játék időtartama 

A Játék 2018. november 11. napján 8:00 óra 30 perctől 2018. november 14.napján 0 óra 00 percig, azaz éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével www.socialwinner.besocial.hu  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri az általa választott Monello baby&more téli Babamelegítő Kiscsillag és a PihePuha PelusPárna termékeket és a páros belépőt a BabaMama Expo 2018-ra (nyeremény).

Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos nem csak egyszer vesz részt a sorsoláson. Több komment írása megengedett.

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2018. november 15. csütörtök 19:00 óra A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1      A nyereményjáték során a nyertes azt a Monello baby&more terméket/termékeket nyeri meg, amit a www.monello.hu webshopról választott magának és a játék kommentjében megírt.

A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.

6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;

6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://monello.hu/blog/nyeremenyjatek/  weboldalán.

Budapest, 2018.November 11.

Cirilla Bt.

Szervező

 

………………………………….

EZ A JÁTÉK MÁR LEZÁRULT!
Drága Lányok,

a Slipstop termékei igencsak közel állnak a szívünkhöz. Mi valóban egész évben, szinte minden nap használjuk ezeket a szuper csúszásgátló cipőket, ezért úgy döntöttünk, hogy közösen J Á T É K-ot szervezünk nektek, ahol legkedvesebb barátnőtöknek megnyerhetitek az általa választott mintájú és méretű Slipstop cipőt.
Játék menete:
Írd meg kommentben:
– Nézd meg az elérhető színeket itt: http://bit.ly/monello_slipstop  és írd meg, hogy melyiket szeretnéd!
– Taggeld, hogy ki az a barátnőd, akinek szívesen megnyernéd?  (többszöri kommentelés és taggelés is ér.)
A J Á T É K időtartama: 2018. november 5-9ig. Sorsolás 2018.11.10-én!
A megosztás és a játék likeolása nem feltétel, de nagyon hálásak vagyunk érte, ha minél többen játszotok, ezért ismerősöket meghívni ér.
A békesség érdekében: a Facebook nem lebonyolító, nem sorsol, nem vesz részt a játékban!

És akkor jön a GRÁTISZ HÍREM!
Ha átnavigálsz a Slipstop Hungary oldalára, ott pedig egy általad választott Monello Óriás kapucnis törölközőért is játszhatsz, amit szintén a legjobb mami pajtidnak nyerhetsz meg!
Egy játék nem játék, ugye indultok mind a két oldalon, most igazán megéri!

A Monello Facebook oldalán futó Játék szabályzattal kapcsolatos részleteket itt találod:

Monello baby and more

Nyereményjáték

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

„Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Cirilla Bt. (székhely: 1026, Budapest, Bimbó út 131/A; adószáma: 21890128-3-41) (továbbiakban: ”Szervező”).

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt egy Pályázatot jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Cirilla Bt., valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra.

A játék időtartama 

A Játék 2018. november 5. napján 6:00 óra 30 perctől 2018. november 9. napján 0 óra 00 percig, azaz éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével www.random.org  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri az általa választott SlipStop Hungary által forgalmazott papucsot (nyeremény).

Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos nem csak egyszer vesz részt a sorsoláson. Több komment írása megengedett.

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2018. novemer 10. csütörtök 19:00 óra A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1      A nyereményjáték során a nyertes azt a SlipStop Hungary által forgalmazott papucsot nyeri meg, amit a www.slipstop.hu webshopról választott magának és a játék kommentjében megírt.

A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.

6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;

6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://monello.hu/blog/nyeremenyjatek/  weboldalán.

Budapest, 2018. November 5.

Cirilla Bt.

Szervező

 

………………………………………………………………………………………………………………….

Ez a J Á T É K  már lezárult. 💝

Drága Monello Mamik,

az ősz beköszöntével, a szomorkás hangulat elűzésére J Á T É K-ot indítunk.

Mit kell tennem, hogy részt vehessek a nyereményjáték-ban?

Csak válaszd ki, a webshopunkról, hogy melyik Új mintás Babamelegítő Kiscsillagot szeretnéd megnyerni, kinek és miért, írd meg kommentben a Facebook oldalunk kapcsolódó postjához,  TAGGELD hozzá azt a 2 barátnődet akiknek 1-1db PihePuha PelusPárnát szeretnél nyerni és kééész is!

Amennyiben több, mint 500 helyes komment érkezik be:

A játék végén 2 nyertest sorsolunk.

Hálásan köszönjük az oldal kedvelését és a nyereményjáték megosztását

Az oldalunk lájkolásáért és a játék MEGOSZTÁSÁÉRT a kedvenc anyukás csoportjaitokban, az oldalatokon pedig nagyon hálásak leszünk! 👼🙏 De ezek NEM feltételei  a játékban való részvételnek.

Többszöri kommentálás megengedett.

👉A J Á T É K mostantól indul és 2018.09.12-én egész nap tart. Éjfélkor zárul. Sorsolás és eredményhirdetés 09.13-án csütörtökön.
Hajrá csajok!

 

Monello baby and more

Nyereményjáték

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.      A nyereményjáték szervezője

„Nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Voit Eszter E.V. (székhely: 1054, Budapest, Zoltán utca 10..; adószáma: 68218829-1-41) (továbbiakban: ”Szervező”).

2.     A játékban történő részvétel feltételei

2.1 A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.

2.2 Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.

2.3 A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt egy Pályázatot jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.

2.4 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

2.5 A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

2.6 A Játékból ki vannak zárva a Voit Eszter E.V., valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.

3.     A játék leírása

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra.

A játék időtartama 

A Játék 2018. szeptember 6. napján 12:00 óra 00 perctől 2018. szeptember 12. napján 0 óra 00 percig, azaz éjfélig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

4.1 Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével www.random.org  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között, azaz komentelőnként összesen 2 (egy) darab nyertest, aki megnyeri az általa választott Monello baby and more terméket (nyeremény).

Több komment írása a tartalom alá növeli Játékos esélyeit, egy Játékos nem csak egyszer vesz részt a sorsoláson. Több komment írása megengedett.

4.2. Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2018. szeptember 13. csütörtök 19:00 óra A sorsolás helyszíne a Lebonyolító ÁTVÉTELI PONTJA (1026, Budapest Riadó utca 7.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.

4.3 A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1      A nyereményjáték során a nyertes azt a Monello baby&more terméket/termékeket nyeri meg, amit a www.monello.hu webshopról választott magának és a játék kommentjében megírt.

A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

5.2 A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő legkésőbb 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.

5.3 A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

6.            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

6.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.

6.2        A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;

6.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.

7.            Felelősség

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a https://monello.hu/blog/nyeremenyjatek/  weboldalán.

Budapest, 2018. Szeptember 6.

Voit Eszter E.V.

Szervező

Share!