To give you a good

Picicsillagokkal támogattuk most is a Koraszülött babákat

“A Koraszülött babáknak Oroszlán mintás Pici Csillagokat készítettünk. Hiszen a koraszülött babácskák annyira küzdenek az első hónapokban az életükért, mint az igazi kicsi oroszlánok.
Anyukájuk pedig igazi anyaoroszlánként védi, oltalmazza, segíti őket mostantól örökre. >>

Share!

Picicsillag a koraszülöttek támogatásáért

Minden megvásárolt Babamelegítő Kiscsillaggal a koraszülötteket támogatod!     Mindig is fantasztikus csodának éltük meg a koraszülöttek fejlődését, az orvosok elkötelezett munkáját és az orvostudomány mai állást, mi szerint ilyen picike csecsemőket, akik idő előtt érkeznek meg erre a világra meg tudnak menteni. Szeretnénk ezt a meghitt, puha, biztonságos meleg közeget, mint az anyaméh pótolni […]

Share!

Adományozd el kinőtt Babamelegítő Kiscsillagod

Babaruha adományozás >> Kinga azért keresett meg minket, mert szerette volna a kinőtt Babamelegítő Kiscsillagjukat egy rászoruló családnak adományozni…

Share!

Picicsillagokat adtunk a koraszülötteknek

Minden megvásárolt Babamelegítő Kiscsillaggal TE is támogatod a koraszülötteket. Az utóbbi időszakban befolyt összegből ismét támogattuk a koraszülötteket.

Share!

Az Anyatej Világnapja Gödöllőn

Az Anyatej Világnapja alkalmából a Gödöllői Védőnői Egyesület eseményén a Monello Szoptatós Poncsót is kipróbálhatták a kismamák.

Share!

Anyák az anyákért

Az Anyák az Anyákért rendezvényen a kismamák megismerhették a Monello termékeit, többek között a Monello Szoptatós poncsó is nagy sikert aratott.

Share!

Monello Angyalka

Az Angyalkák titkai programban a Monello Angyalka is kapott levelet egy kisgyerektől, akit meg tudtunk ajándékozni, így valóra váltva a kívánságát.

Share!

Jótékonysági vásár – Monello

Az Adventi Jótékonysági Vásáron, Családszervezetek I. Jótékonysági Vására néven, a Babagenetika Egyesülettel közösen támogattuk az Őrzők Alapítványt.

Share!
Share!