Szülinapos Piknik Pléd

SZÜLINAAAAAP!

 

Tudtátok, hogy épp ma 5 éve készült el az első Monello baby&more Elménygyűjtő Piknik Pléd?

 

Mint a legtöbb termékünkre, erre is az idősebb kisfiammal való babázós napok során érett meg bennem az igény, majd a felismerés, hogy sehol sem tudom megvásárolni. Így édesanyám, akivel azóta már az üzlettársak lettünk, készített nekünk egy piknik takaró modellt. Olyan piknik plédet szerettem volna, ami elég nagy ahhoz, hogy akár az egész család, barátok elférjenek rajta, kis helyet foglal és könnyen hordozható, hosszú távon tudom használni, nem, csak amíg fekve nézelődik rajta a kisfiam, jól mosható és gyorsan száradó.

Kisbaba fagyival

A mama társak pedig sorra rendelték tőlünk a piknik takaró modelleket

És el is készült! Szinte mindenhova magunkkal vittük, nagyon sokat használtuk, az anyuka társak pedig beleszerettek és ők is rendeltek tőlünk. Így sorra készült egy -egy újabb piknik takaró. Azóta az általatok jött visszajelzések alapján, melyekért nagyon hálásak vagyunk, kisebb fejlesztéseken átesett a Piknik pléd, például sikerült megalkotnunk az ultrakönnyű verziót, ami abból is látszódik, hogy a legtöbb anyukának egy igen fontos szempont, hogy ez lett a 2015-ös tavasz sláger modellje.

 

Piknikpled Monello

 

Mosógépben 30 fokon minden nagyobb túra után könnyen kimosható a zsákjával együtt. Mondanom sem kell szegény, már mindenféle étel és ital maradvány részese volt. Nagyon tartós. Én azóta is ugyanazt az első Piknik plédet használom, a mai napig. Hozzánk nőtt. A táskáját persze mindig telepakoljuk egyéb túra és strand felszereléssel, és ahogy megérkezünk, a fiaim már pakolják is ki belőle a játékokat.

Pikniktakaro Monello

Szinte minden nap velünk volt

Az „Élménygyűjtő” nevet pedig azért kapta, mert az évek során mondhatni „családtaggá” vált, tavasztól őszig, szinte minden kirándulós – nyaralós fotónkon szerepel.

Pikniktakaró Monello

 

Azóta persze sok idő eltelt. Sok élményt gyűjtöttünk és már a fiam sem mászni tanul rajta. Az Élméngygyűjtő Piknik plédeket is folyamatosan szezonról szezonra tovább fejlesztjük, megújulunk, hogy még jobb termékeket készíthessünk nektek.

 

Megfizethető ár-érték arány egy hazai designer márkától

Azóta sok nagy és kisebb cégnél is vásárolhatóak hasonló piknik takaró termékek. Mi mindig igyekeztünk azt a minőségi színvonalat megtalálni, ami megfizethető és ár érték arányban megéri egy hazai designer márkától, amiben van egy csöppnyi plusz szeretet, ami a kézzel készítés során kerül bele.

Tudtátok, hogy azok az ételek, amelyeket nagy szeretettel készítenek el, sokkal táplálóbbak és jobban is esnek? Na, mi valahogy így vagyunk a termékeinkkel is.

Piknikpléd Monello

 

Köszönjük a bizalmat, ha Ti is velünk, a Monello baby&more Elménygyűjtő Piknik Plédünkkel gyűjtötök élményeket!

Élménygyűjtő Piknik plédet szeretnék én is!

2015-ben volt 3 éves az Élménygyűjtő Piknik pléd

Strand pléd Monello

 

Share!