Monello Mamik Napja

❤️🎈 MONELLO MAMIK NAPJA 🎈❤️

kuponkód: mmnap2019

Drága Lányok,

nagyon örömmel osztjuk meg veletek a hírt, mi szerint idén először megrendezzük a MONELLO MAMIK NAPJÁT! A Facebook esemény, ide kattintva érthető el.

📍HELYSZÍN:

Ez egy virtuális esemény, aminek a www.monello.hu webshop ad helyet.

IDŐPONT:

2019.04.04.én 13.00 órától indul az Akciós vásárlás (-10%kedvezmény, ami igazából -20%nak felel meg), melynek keretében az első 100 vásárlónk egy fantasztikus 15 000Ft értékű ajándékcsomagot kap. (15 000Ft / ajándékcsomag) 🤗

👭PARTNEREK:

Hazai, kézműves designer baba-mama termékek gyártói mellett világmárkák is kerültek az ajándékcsomagba.
A Partnereket és a részleteket folyamatosan tesszük közzé post és blog bejegyzés formájában is.

🎈Save the date! 04.04. 13.00 óra!!!

(Idén végre nem kell virrasztani az éjféli kezdés miatt 🤦‍♀️, amiért utólag is elnézést kérünk.)

🤩APROPÓ:

A Monello Mamik Napját az Anyák napi fergeteget megelőzendő tartjuk egy hónappal hamarabb.
Szeretnénk, ha Anyák Napján, már nem kéne a Monellos akciós dolgok vásárlásával törődnötök, hanem teljes egészében ki tudnátok élvezni azt a napot.

A MONELLO MAMIK NAPJA a Monello baby&more éves NAAAAGY promóciója.
Ilyen nálunk még nem volt!
De mostantól minden évben egyszer lesz!

Várunk sok szeretettel! ❤️
A megosztásokért nagyon hálásak leszünk!
🙏

Amennyiben ide kattintva a Fb eseményen bejelölöd, hogy “ott leszel” vagy érdeklődsz az esemény iránt, az még nem jelent semmilyen elköteleződést. Minket viszont segítesz vele, mert így annál többen értesülnek majd róla.

RÉSZLETEK:

  • -10% kedvezményt biztosítunk a vásárlás tejes összegéből.
  • De az eseményt követően 10%-os áremelés lesz az egész webshopon, így ez a kedvezmény -20%-nak felel meg.
  • 10 000Ft feletti vásárlás esetén érvényes a kedvezmény és tudjuk adni az ajándékcsomagot.
  • Egy kuponkódot fogunk meghatározni az eseményt megelőzően, azt használva él majd a kedvezmény.
  • Az ajándékcsomag értéke 15 000Ft/ajándékcsomag és ebből vár rátok 100db. Bár vannak benne olyan termékek, amik kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak így ezek értékét csak megbecsülni tudtuk.
  • Amint elfogy a 100 ajándékcsomag, azonnal értesítünk minden lehetséges fórumon. A -10% kedvezményes vásárlás továbbra is él, de az ajándékcsomagot már nem tudjuk küldeni. A megrendelést követően a vásárló maga dönti el, hogy kéri -e a megrendelését.
  • A kedvezmény más kuponokkal nem vonható össze.
  • Az akciós rendelések kiszállítási ideje 10 munkanap. Természetesen a kiszállítást amint tudjuk azonnal megkezdjük, de a nagy rendelésszám miatt 10 munkanap alatt vállaljuk az összes akciós megrendelés kiszállítását.

 

PARTNEREINK:

 
Partnereink ajándékát napról napra egyesével, részletesen is bemutatjuk.

PARTNEREINK AJÁNDÉKAINAK RÉSZLETES BEMUTATÁSA

The Body Shop

The_Body_Shop_fiatalsagszerum

Ki ne szeretne fiatalosabb arcbőrt, egy kis kényeztetést, anya-időt? Mindezt biztosítja a The Body Shop hiszen ajándéka az első 100 vásárlónknak a Monello Mamik napján 04.04.én egy Drops of YOUTH Fiatalságmegőrző szérum 7ml mini termék, a normál méretű termék 30ml. 

havasi_gyopar_TBS

Hiszel a természet és az őssejtek elsöprő erejében? A The Body Shop hisz benne, ezért is ötvözte 3 ellenálló növényi őssejt a Havasi gyopár a Sea Holly és a Criste Marine erejét a Drops of YOUTH Fiatalságmegőrző arcápoló termékeiben.

The_Body_Shop_mask A 20 éves kor felett ajánlott arcápolókat arra fejlesztették ki, hogy megelőzzék a bőr idő előtti öregedését és segítsenek megtartani frissességét és fiatalosságát, ameddig csak lehet. Minden bőrtípus számára megfelelő ápolást nyújtanak. Rendszeres használat mellett a pórusok kisebbnek tűnnek, a finom vonalak kisimulnak és a bőr rugalmasabb lesz. A teljes termékcsaláddal ide kattintva ismerkedhetsz meg.

Vöslauer

Voslauer_asvanyviz_Monelloakcio

Az első 100 vásárlónk április 4-én prémium felfrissülésben részesül a Vöslauer Magyarország jóvoltából!

Vosi_repet_palack

Tudtad, hogy a Monello Mamik kedvenc Vöslauer vize, 1,5 L-es, mentes változatban április 14.-től 100% rePet palackban kapható?

Vosi_Monello_repetpalack

100% felfrissülés + 100%rePet = a Vöslauer sport kupakos és 1,5l-es mentes vizei nem csak a Monello Mamik hidratálásáról, de a környezetünk védelméről is gondoskodnak. Tudj meg többet ide kattintva.

Car MAGic

Monello_Car_Magic_Ovpant

A képen Alex fiam látható a Robotos Utazó Fejpántjával kisebb korában. Nem tudom, hogy ismeritek –e a Car MAGic termékeit, de nekünk nagyon jó szolgálatot tesznek a mai napig. Egyszerűen hiánypótló.

Amikor kinőtték a fiúk a kagyló formájú gyerekülést és már nem volt dönthető az ülés, onnantól kezdve, amikor elaludtak a kocsiban, minden egyes lassítás és fékezés és kátyúsabb úton össze vissza mozgott, lógott a fejük alvás közben. A szívem szakadt meg, szörnyű látvány volt.

utazofejpant_MOnello_akcio

Egészen addig, amíg rá nem találtunk a Car MAGic utazó fejpántra. Imádom! Nagyon nyugodt vagyok ha elalszanak a kocsiban és ez tartja a kis fejüket. Van benne egy gumis rész, ami biztonsági okból a nagyobb fékezésnél ad egy kis rugalmasságot a fejpántnak.

Most pedig, hogy már nőnek és nagyfiúsodnak már „ciki” a barátaik előtt a gyerekülés, így ülésmagasítóval utaznak, na de a biztonsági öv még túl nagy és a nyakánál megy el, igen, ám de a Car MAGicnek erre is van megoldása a gyerek övelterelő!

Kukkantsatok be az oldalukra, mert még további szuper utazós termékekkel várnak titeket:

http://www.carmagic.hu/

utazo_fejpant_nyakparna_ovtereloMost pedig már szorgos kezek varrják nektek a Car MAGic biztonsági övpántokat stílusosan csillagos anyagból, pont olyanból, mint amiből az a zsiráf is készül, amit a Babaköszöntő Ajándékcsomagunkban tudok megvásárolni.

babakoszontocsomag_zsiraf_jatekDe mi is az a biztonsági övpánt?

Bizonyára már Te is találkoztál azzal a nyaktájéki csúnya piros bőrirritációval, amit a biztonsági öv dörzsölése okoz. A termék gyermekek és felnőttek részére egyaránt használható, 100% pamutból készült, mely teljes körűen megóvja a nyaktájéki bőrfelületet az irritációtól. Tudj meg többet róla, ide kattintva.

HelloBaby! Magazin

A Monello Mamik tavaszi relaxálását egy HelloBaby! Magazin legfrissebb február-márciusi számával segítjük. Itt olvashatsz róla bővebben, ide kattintva.

Tudtátok, hogy a HelloBaby! már BABANAPLÓt készített?

Örökítsd meg gyermeked minden pillanatát! Fejlődés, élmények, fotók és emlékek egy helyen.

Ne hagyd elröppenni a pillanatot ! A számtalan, mobillal készített fotót korábban vajon mennyi marad meg a felvételekből 20-30 évvel későbbre?
Mennyit őriz meg a családi emlékezet az első hetek, hónapok történéseiből, a növekedés csodájából, az első karácsonyokból és szülinapokból, a vicces mondásokból?
A Babanapló egy hat éven át készülő, egyedi, megismételhetetlen ajándék, emlékkönyv annak a gyermeknek, akinek első lépéseit, cseperedését és mindennapjait megörökítik benne a szülők.
Különleges fotóalbum, amely csupán néhány, de annál fontosabb papírképnek biztosít méltó helyet és védelmet az elkallódástól – kiegészítve a szülők kézírásos feljegyzéseivel a fejlődés mérföldköveiről és a megőrzésre érdemes pillanatokról.
Hogy melyek is ezek ?

Babanaplo_HelloBaby

A válogatásban segítenek a Babanapló kérdései és apró ötletei. Mindezt friss, inspiráló grafikai arculat teszi egyszerre elegánssá, rendezetté és szeretetteljessé – vagyis olyasmivé, ami méltóképpen megőrzi az élet első néhány évének amúgy teljesen feledésbe merülő részleteit.
Tudj meg többet a Babanaplóról ide kattintva.

Cseppke

A Cseppkét mindenki másért szereti, mi egyrészt azért, mert 2 fantasztikus nő áll mögötte, akiket egyrészt nagyon kedvelünk, másrészt, akik Magyarországon elsőként készítettek tipegő hálózsákot, építettek márkát a semmiből, közel 20 000-es Facebook követő táborral, és me to me követő táborral :), mármint akik, az ő mintájukra gyártják a hasonló zsákokat… Másrészt azért mert az én fiaim is éveken át használták a zsákocskáikat és imádtuk őket.

A Cseppkét mindenki másért szereti. Anya azért, mert éjszaka nem kell többé aggódnia, hogy gyermeke kitakarózik és megfázik.


Apa azért, mert sokkal többet lehet kettesben Anyával.
A kicsi azért, mert alvás közben kedvenc figurája vigyáz rá, Cseppkéje pedig nem tekeredik rá, és ha felébred, akkor sem akadályozza őt a szabad mozgásban. A márka már több, mint 25 000 család éjszakáit tette rendbe saját fejlesztésű kamáslis tipegőhálózsákjai révén, amelyek a legmagasabb minőségű alapanyagokból sok-sok odafigyeléssel és szeretettel készülnek.
Cseppke_pulcsitroger

A Monello Mamik napján egy nem kevésbé hasznos termékkel, úgy nevezett pulcsitrógerrel ajándékozza meg a résztvevő anyukákat. Ez a rafinált kis szerkezet a baba lába alatt átvezetve, a felsőruhájához csíptetve rögzíti a pulóver vagy póló alsó szélét, így nem engedi, hogy a kicsi dereka csupaszon legyen és megfázzon.

Természetesen a pulcsitróger mellé egy -10%os kedvezményes Cseppke kupon is jár, amit a cseppke.hu webshopon tudtok beváltani. Ezt a kupont a szintén az ajándékcsomagban levő Anyabázis Kuponmagazinban találjátok.

Tudj meg többet a Cseppke termékekről ide kattintva.

Tommee Tippee

A fiaim kisbaba korában egy megbízható nagy márkát választottam, amikor a mellszívásra került a sor. Nem értettem hozzá, de szerettem volna, hogy az a kincs, amit a testem termel és ami a kisfiamnak akkor a táplálékát jelentette az ne sérülhessen. Így kerültem szoros kapcsolatba a Tommee Tippee-vel még inkább a mellszívójával, majd az icipici cumisüvegével, ami számomra a szabadságot jelentette, mert a lefejt tejet így már az apukájuk is oda tudta adni nekik és nekem néha volt pár szabad órám.
És nem bántam meg, ezért örültem neki, hogy most elfogadták a megkeresésünket és így most 100db Eldobható Melltartóbetét ajándékoznak az első 100 vásárlónknak 04.04-én.

Tommee_Tippee_Monello_akció

Tudtátok, hogy az angol Tommee Tippee 1965 óta létező márka a babaetetési kellékek és kiegészítők piacán. Nagy-Britanniában és Ausztráliában piacvezető, Amerikában a legdinamikusabban növekvő cumisüveg márka, többszörös díjnyertes termékei pedig ma már több mint 70 országban kaphatók. A Tommee Tippee termékek közül minden mama megtalálja a kedvencét, legyen szó a babakelengye összeállításáról, a hozzátáplálás elkezdéséről vagy a pelenkacsomagolásról.

Tudj meg többet a Tommee Tippee termékekről ide kattintva.

Curaprox

Ha a Curaprox márkát kéne jellemeznem nagyon röviden, akkor azt írnám, hogy megváltoztatta a fogmosáshoz való viszonyomat. Amióta Curaprox fogkefét használok élvezem a fogmosást és ez immáron közel 10 éve így van. Hihetetlenül puha és hatékony! Igazi svájci minőség.

A fiaim a Curaprox rágókát rágcsálták már az első fogacskáik megjelenésekor és most is a Curaprox CK4260 Curakid gyermek fogkefét használják. Nekem a szájápolásban love márka, amikor megismertem beleszerettem és ez a kötődés azóta is rendületlenül tart.

Nagyon örültem neki, hogy most is velünk tartanak.

A Monello Mamik fogának szépségéért Curaprox [BE.YOU] /Curaprox Black is White termékmintát adnak ajándékba, valamint a babákra is gondolva -25% értékű kupont ajándékoznak Curaprox baby termékek vásárlására a Sager Dental webshopján:

https://www.sagerdental.hu/babaragokat-es-cumik

A CURAPROX Baby termékek biofunkcionálisak, azaz a természettel tökéletes harmóniában segítik a babák szájüregének fejlődését, kezdve az állkapocs és a fogak formálódásától, egészen a légzés fejlődéséig. Használata megnyugtatja a babákat és megelőzi a fogak elmozdulását.

Tudj meg többet a Curaprox baby termékekről ide kattintva.

 

Demeter Chocolate

Egy fáradt anyuka kényeztetésének elengedhetetlen kelléke egy kis isteni finom csoki. Én bevallom csoki függő vagyok! Nem tudok ellenállni a finom kézműves csokiknak. Így találtam rá a Demeter Chocolate különlegességeire is. Azonnal tudtam, hogy ezt nektek is ki kell próbálnotok!

Demeter_csoki_akcio_Monello

Az én szentimentális lelkemnek külön kedves, hogy a Demeter Chocolate belga prémium tejcsokija, ami meggypürével és kardamonnal van ízesítve, szívecske formában érkezett hozzánk és tesszük a csomagotokba, belga prémium 54%-os kakaótartalmú étcsokoládé lapocskával együtt.

csoki_monello_demeter

A Demeter Chocolate egy családi vállalkozás, amely prémium minőségű csokoládé különlegességeket készít. A bonbonok, táblás csokoládék évek óta több nívós nemzetközi és hazai versenyen is előkelő helyezést érnek el.

csoki_bonbon_Monello_ajandek

Ezeket a díjnyertes ízeket ültetik át húsvéti töltött tojás formába is, mint például a sós-karamellás vagy az igazán egyedi zserbó.

-20%-os kedvezmény kupont a www.demeterchocolate.com oldalon tudod felhasználni.

Anyabázis Kuponmagazin

Szinte az utolsó pillanatban bukkantam az Anyabázis Magazin Kuponfüzetére, ezért van az is, hogy tőlünk nem találtok idén még kupont benne, de sok-sok más csak hazai vállalkozó anyuka márkájától igen. Összesen 35darab kedvezmény kupont anyukáktól anyukáknak. Tudtátok, ha magyar márkát vásároltok azzal a környezetetekért is tesztek? Ez is egy formája a környezet barát gondolkodásnak, hiszen nem terheli a Földünket amíg az adott termék a gyártó sorról a központba, majd Magyarországra eljut.

Fogadjátok szeretettel a friss, ropogós szinte egyből a nyomdából az ajándékcsomagotokba röpített Anyabázis Magazin Kuponfüzetét. Idén az Anyabázis csapta megszabta kuponmagazinban a helyszámot, így 35 fővel indultak, kiválogatva a magyar vállalkozó anyukák cégei közül a nagyobbakat, ezzel is nagyobb esélyt biztosítva a jelentkezőknek a saját iparágukban. Rajzművész, táskakészítő, jógaoktató, biobolt, bababolt, kismamabolt, sőt anyukákat tréningelők is vannak a kuponfüzetben, mind munka, mind lelki területen. De inkább mérd fel Te a teljes listát ide kattinva!

Figyelem a Cseppke -10%-os vásárlási utalványa is az Anyabázis kuponmagazinban található meg.

Egyedi Lábtörlők

EGyedi_Monello_Moms_Kulcstarto

Megmondom őszintén az egyik szívem csücske ajándék ez a Monello Moms kulcstartó, (Monello Moms a Monello baby&more vásárlók zárt csoportjának a neve a Facebookon és az Instagram profil nevünk is), amit az Egyedi lábtörlők csapata javaslatára készített el nekünk egyedileg, csak most, limitált darabszámban. Ehhez egy 10%-os kedvezmény kupont is adnak, amit az www.egyedilabtorlok.hu webshopon tudtok beváltani.

Az egyedi lábtörlők ajándékán lévő designt én terveztem, ők pedig anyagot javasoltak hozzá és profi módon, villámgyorsan elkészítették nekünk, hogy aztán a Ti ajándékcsomagotokba tehessük. Egyedi lábtörlőt ti is tudtok tervezni magatoknak akár a honlapjukon keresztül is, mint ahogy Karácsonykor én is tettem, az alábbi képen láthatót. Nagy volt az öröm, talán az egyik legsikeresebb karácsonyi ajándékom volt.

Tudod mennyire jó érzés minden nap mosolyogva hazaérni?
Ha Egyedi lábtörlőd van, akkor ezt már Te is megtapasztalhattad!
Ha még nincs, akkor gyorsan szerezz be egyet magatoknak, de ajándéknak is remek ötlet! 😉
Kattints a webshopra és Te is megtervezheted a sajátodat!

Tudj meg többet az Egyedi Lábtörlőkről és további egyedi kiegészítőkről, mint kulcstartók, ajtó díszek:

https://www.egyedilabtorlok.hu/

 

Nesquik

Nagyobbik fiam minden reggel Nesquik csokigolyós gabonapelyhet eszik. De szó szerint minden reggel. És legszívesebben ebédre és vacsorára is azt enne. Nálunk így van jelen minden nap a Nesquik az életünkben.

A másik nagy kedvence a Nesquik gabonapehely szelet. A Nestlé Magyarország csapata volt olyan kedves, hogy pont ebből adott 100 ajándékcsomagot, és mindegyik csomag 4-4db-ot tartalmaz.

A kakaó íze sok gyermeknek jelenti azt az ízt, amely megédesíti az ébredés utáni perceket. Ezért a gyerekek imádják a teljes értékű gabona hozzáadásával készült NESQUIK gabonapelyhet. Quicky nyuszi gabonafalatkái nem csupán a gyerekek reggelijét színesítik, a szülőket is elégedetté teszik, mert nemcsak finomak, hanem vitaminokat, rostokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, többek között kalciumot és vasat. Ráadásul a NESQUIK gabonapehely-szeletet a gyerekek az iskolába is magukkal vihetik! Emellett a NESQUIK DUO barna és a fehér golyói izgalmat csempésznek a gyerek reggelijébe kakaós-vanília íz kavalkádjukkal, hogy a napjuk vidáman induljon.

Tudj meg többet ide kattintva.

Peggy Baby

Nagy öröm számunkra, hogy a Peggy Baby Shopban Vácon a Monello baby&more termékei is megtalálhatóak további magyar designer-kézműves márkával együtt.

A Peggy Baby márka több, mint 4 évvel ezelőtt született, amikor Peggy kisebbik lánya fogzása annyira elviselhetetlenné vált, hogy ki kellett találni a tuti nyálkendőt, ami nem engedi át a nedvességet. Így lett az első termékük a Peggy Baby vízhatlan baba nyálkendő, ami azóta teljes kollekcióvá bővült. Jött hozzá a sapka, a csősál, a lábmelegítő, majd a gyerekkel együtt növő nadrág.

Óriási megtiszteltetés érte a Peggy Baby márkát idén télen: megkereste őket Magyarország egyik legelitebb gazdasági magazinja, a Forbes és interjút közölt velük a februári lapszámban.

Tudj meg többet a Peggy Baby termékekről ide kattintva.

 

BioGaia

A BioGaia a világ egyik vezető, innovatív, svéd biotechnológiai vállalata, az anyatejből izolált Lactobacillus reuteri felfedezője, szabadalmaztatott, klinikailag bevizsgált élőflórás készítmények gyártója. Születéstől fogva akár 99 éves korig ajánlja Lactobacillus reuteri-tartalmú készítményeit.

Csaknem minden kisgyermekes család ismeri már a BioGaia nevét.

Mint sok más kezdő anyuka is teljesen el voltam veszve a nagyobbik fiam első pár hetében, hogy mit csinálok rosszul, hogy olyan sírós. Mígnem rábukkantam a BioGaia Baby cseppre. Azt a megkönnyebbülést még mindig vissza tudom idézni! Végre mosolyt csalt az én addig igen sírós, rosszalvó kisfiam arcára.  Azóta már a BioGaia Junior rágótablettákat használjuk, vicces módon az egyik fiam az epres, a másik pedig a narancsos ízű D-vitaminosat szereti jobban. Nyilván ebben is különböznek. Anyaként én mindkettőt szeretem, végre valami jó, amit rábeszélés nélkül is szívesen elrágcsálnak – és nem finomság.

Tudtad, hogy a BioGaia saját szabadalma a készítményekben található baktérium, a Lactobacillus reuteri? Ennek egyik érdekessége, hogy humán eredetű, anyatejből izolálták. A cég története szerint Dr. Ivan Casas kutató az élet körforgásában hitt: vagyis, hogy a csecsemők – születésükkor köztudottan steril – bélflórájának fejlődéséhez olyan baktériumok kellenek, amelyeket az anya ad át a gyermekének. Igaza is lett – egészen az Andokig ment, hogy aztán ott, egy perui édesanya anyatejében felfedezze a L. reuterit. A másik érdekessége pedig, hogy ez a baktérium a természetes bélflóránk része, születéstől fogva akár 99 éves korig biztonsággal szedhető.

Április 4-én a Monello Mamik Napján a BioGaia is szeretne az első 100 vásárlónk arcára mosolyt varázsolni, ezért ajándékba ad 1-1 pihepuha plüss babát a kicsiknek – és – az Anyukákra is gondolva – 1-1 kétdarabos termékmintát az új BioGaia Felnőtteknek rágótablettából.

Ha szeretnél többet megtudni partnerünkről, a világ egyik vezető, innovatív, svéd biotechnológiai vállalatáról és Lactobacillus reuteri-tartalmú, klinikailag bevizsgált készítményeiről, kattints a weboldalukra: www.biogaia.hu

Hasznos információkat, kedves tanácsokat, heti kihívásokat találsz a Facebook oldalukon is: www.facebook.com/biogaiamagyarorszag/

Ó, és egy személyes jótanács: ha a Te babád is rosszalvó, de még nem tudod, mi lehet az oka, a csecsemőkor hasfájás (más nevén: kólika) lehetséges kockázatáról sokat megtudhatsz a KólikaKalkulátor oldalán: www.kolikakalkulator.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg!