Mire jó a kívánságlista?

Mire jó a kívánságlista?

Csupa hasznos dologra. És arra, hogy a Monellos kívánságaid valóra váljanak.

A “Kívánságlista” gomb a “Kosár” gomb alatt található, egy adott termék kiválasztása után.

Az én Monello kívánsláglistám

Ha tetszik egy termékünk, akkor kattints rá az adott színű termékre, válaszd ki a méretet (ahol szükséges) utána pedig csak rákattintasz erre a gombra, “A KÍVÁNSÁGLISTÁMHOZ ADOM” és hozzá adja a rendszer automatikusan a Te saját egyéni Kívánságlistádhoz. (Ez a funkció akkor működik, ha be vagy jelentkezve.)

Hol találom a kívánságlistám?

A menürendszerben a legutolsó menü a Te, saját kívánságlistád a “Kívánságlisám” menüpont alatt.

A Kívánságlista segítségével végig tudod nézni a teljes Monello baby&more termékskálát, bejelölgetni mindenféle kötöttség nélkül ami tetszik, és a végén is tudsz szelektálni, hogy mi az ami a legjobban tetszik és amit a leginkább szeretnél megvásárolni. Ki tudsz törölni a listádról és hozzá is tudsz adni később is. Mert azzal, hogy erre a listára termékeket helyezel el, még semmilyen kötelezettséget nem jelent. Sőt!

Monello kívánság listaEz csak csak téged segít, mert hónapokig megtartjuk neked ezt a listát. Így bármikor ha visszatérsz hozzánk és beregisztráltál előzőleg, akkor a Monello baby&more weboldal jobb felső sarkában a szívecskére kattintva bármikor újra megnézheted, hozzá adhatsz, vagy akár el is vehetsz belőle.

De miért is olyan praktikus a kívánságlista?

Ha már tervezed a babakelengyédet (A Monello baby&more Babakelengye listáját ide kattintva olvashatod.), a rokonok, barátok pedig az kérdezgetik, hogy mit szeretnél kapni tőlük, akkor ezt a listát egy gombnyomással e-mailben át is tudod küldeni nekik, anyukádnak vagy a tesódnak aki súg a többieknek, vagy annak az egy embernek aki segít megszervezni a babaváró bulidat. (-Bár eredetileg amerikai ötlet, de így belegondolva, ugye, nem is olyan hülyeség egy ilyen babaváró buli…-). Vagy a kolléganődnek aki szervezi az utolsó munkanapodra a búcsú bulit és látványosan arról érdeklődik, hogy mit vettetek már meg a babának.

babakelengye lista Monello

Ha együtt rendeltek a barátnőddel, neki is átküldheted a te kívánságlistádat!

Szeretnétek ingyen kiszállítást egy Mami Pajtiddal közösen? Ezért együtt rendeltek, hogy elérjétek a 20 000Ft feletti értékhatárt? A legegyszerűbb, ha a kívánságlistádra helyezed azokat a termékeket amiket te szeretnél megvásárolni és egy gombnyomással a kívánságlista alján található “Megosztom itt:” és a kis e-mail jelre kattintva átküldöd neki.

Monello ingyenes szállítás 20000Ft felett

Ha szeretnéd egyszerűen világgá is kürtölheted a Monellos kívánságlistádat, megoszthatod a Facebookon, Twitteren, Pinteresten és a Google+ segítségével is.

Ha kérdésed van a kívánságlistával kapcsolatban akkor írj nekünk a Facebook oldalunkon üzenetben, vagy e-mailben az info@monello.hu címre.

Jó válogatást! A kívánságaid és a kívánságlistád váljon valóra!

Irány a webshop! Ide kattintva körbe is nézek.

Oszd meg!