Kosaram

Items filtered by date: március 2018

Hálásan köszönjük Lányok!

 

Eszter, a 2 hónapos kislányom imádja, sőt van valami varázsos pihepuhasága, ami még a vizslámat is rabul ejti, mert ha nem figyelek és a számára elérhető helyen van,akkor ellopja és ráfekszikképen 2 hónapos, 56 cm, a csillag pedig 74-es."

„Meg is vettük az uj kiscsillagot  Belepróbàltuk, egybol mosolygott. Pedig mar fáradt es álmos. Nagyon szeretjük a csillagocskát, most is abban vittem sétálni  80-as menta csillag, a képeken Levi 70 cm kb és 6,5 hónapos

Pár napja vettem át a kiscsillagot, amit rendeltem, és azóta minden nap használjuk. Szuper, hogy ilyen egyszerű fel- és levenni, babának és mamának is nagy könnyebbség, babakocsiban és hordozóval is.

Biztosan rendelek majd még, ha Saci kinőtte a most rendelt 68-as méretet.

(Csatolok egy képet) Saci 9 hetes és 59 cm.

„Nagyon jó, hogy levehető és mosható a huzat”


„Valóban nagyon várjuk már a cukiságokat. Tegnap ízelítőt kaptam finomságukból. A MommyMia Boxból való peluspárna tegnap szuperül megnyugtatta az amúgy sosem nyügi 21 hetes KisKuglimat, azt simizgetve szunyókált el.”

„Szalad az idő, Vince a múlt héten bölcsit kezdett. A legfontosabbakat bepakoltam neki!

Azt írtam már, hogy Vincus hogy hívja a peluspárnákat? A jegesmedvés amit Anyukádtól kapott, az Makkkó. A többi - betankoltam!!! - pedig ongyiii.”

A mi picurka Máté kisfiunk a 62 -es méretű csodaszép kiscsillagban , még csöppet nagy rá, de már használjuk szorgosan, mert nagyon praktikus, és eddig bárhová mentünk, ha ezt viselte mindig aludt:):) Mindenkinek tudjuk ajánlani ezt az egyedi terméket:))

Illetve a kényeztető karpárna is jó szolgálatot tett már szoptatásnál, illetve a mérlegre is ezt szoktam rátenni, mert a mi fiunk a pihe puhán szeret csak feküdni."

„Radvànyi Damjàn imadtuk a kiscsillagot,ez egy regebbi kep mar:)most szulettek meg a kis unokatestverei,ikrek es nekik rendeltem most a ket kiscsillagot mert en nagyon szerettem es praktikus volt egybol belepakolni a kicsit:)es hipp-hopp el is aludt benne mindig

„Levi ma 6 hónapos az első wellness a medence mellett alvás a kiscsillagban köszönjük! Levi 70 cm hosszú, a kiscsillag 80-s”

 

 

Gondoltam elküldöm neked, hogy lásd mennyire szeretjük a kiscsillagot.
Jankával így esős időben is bármikor ki tudunk menni akár hordozóval is. Kényelmes neki, és ha útközben elalszik, fönt a takaróval sem kell bajlódnom, le tudom tenni az ágyába aludni anélkül, hogy felébredne."

„Szia küldök én is képet cicukámról imádjuk a csillagot csak ezt használjuk  Köszi szupi találmány  Míra, 3,5 hónapos (elég hosszú baba a kepen 3 honapos volt kb), ez a csillag 62-es most húsvétra kapja a 68-asat csigamintával nagyszuloktol mert ez mar picit feszul rajta

„Annyira örülök, hogy elmondani nem tudom Én lettem az egyik szerencsés, aki nyert a játékben köszönöm! Köszönjük! Bella nagyon boldog lesz, és rengeteg élményt fog gyűjteni a buborékos plédjén A peluspárnával együtt, mert persze anélkül sehova nem megyünk Imádunk titeket, köszönjük, hogy vagytok!”  

Nagyon szeretjük és a bumdazsákban már melege van Mirkónak. Nagyon szépen köszönöm! Üdv. Lili Amikor megszületett és most  Az első képen 1 napos és 53 cm"

62-es kiscsillag Levi nélkül: Levi születése után három nappal: Hat hónaposan Hihetetlen, hogy így belenőtt"

„Lassan kinőjük a 74-es Kiscsillagot, mert Andris már 71 cm és 7 hónapos. A keresztelőn nagyon csinos volt és ott is "jószolgálatot" tett nekünk! Apa is imádja és dicsér, hogy jól választottam!”

„Imádjuk a pihe-puhaságát és az évszaknak megfelelő praktikusságát. Hédi és Szilvi"

Zalán csillaga 68as, Zalán most 3 hónapos és 65 cm. Az első a kórházba készült a születése napján, 55 cm A másodiknál 2 hetes volt

Persze, köszönjük szépen! Mi már baba látogatóba is csillagot fogunk vinni életmentő"

Mi a pihe-puha kiscsillagot ajándékba kaptuk. Dóri első négy hónapja a téli, vírusokkal teli időszakra esett, így naponta többször szellőztettünk. Ilyenkor mindig bebugyoláltuk a kiscsillagba, ezzel biztonságban tudva, hogy nem fázik meg. Itt a tavasz, és nagyon boldogok vagyunk, hogy kislányunk első hónapjait egészségesen és boldogan tölthette. Köszönjük Monello kiscsillag, nagyon megszerettünk"

„Milyen édesen alszik. Valóban működik az álomporral hintett kiscsillag  74es csibesárga kiscsillagot. A képen 8.5 hós és 71.5 cm.”

 

 

„Ezt a képet muszáj megosztanom veled is. Ez már a 2. Kiscsillagunk, igaz ugyanolyan mint az előző, csak nagyobb, még mindig imádjuk”

 


Subscribe to this RSS feed
   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook