Kosaram

Items filtered by date: július 2016

Pénz visszafizetési garancia – fizetés és szállítási opciók

 • Published in Rólunk
 • Published in

Kedves Monello Mamik!

 

Tudjuk, hogy a webshopon való vásárlás egyik fő gátja, az, hogy csak virtuálisan látjátok a termékeket és nem tudjátok megfogni, kipróbálni őket. Fokozottan igaz ez olyan termékek estében, amelyek teljesen újak. Egyelőre még nincs üzletünk sem bemutató termünk, ezért mi pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. Nem szeretnénk, ha ez lenn az akadály a vásárlásban, vagy ha utólag csalódottak lennétek.

A pénz visszafizetés minden termékünkre vonatkozik, amit csak kipróbáltatok és nem használtatok és ugyanolyan jó állapotban tudtok visszajuttatni nekünk, mint ahogy azt kaptátok.
Internetes vásárlás esetén úgynevezett elállási jog illeti meg a vásárlót a törvény alapján (a fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet) 14 nap illeti meg a vásárlót, mint vásárlástól való elállási jog.
 
De miután tudjuk, hogy sokszor a baba megérkezése előtt vásároljátok meg a termékeinket vagy ajándékba adjátok, ezért mi ezt a 14 napot felemeltük 30 napra. Így a pénzvisszafizetési garanciát a Monello baby&more 30 napon belül vásárolt Monello baby&more terékekre vállalja.

 

Amennyiben csak a méret, vagy a szín nem jó, posta költség ellenében, vagy az átvételi pontunkon szívesen kicseréljük az adott terméket. Amennyiben nem ilyen termékre számítottatok, akkor pedig visszafizetjük a termék árát, amennyiben visszapostázzátok azt számunkra, vagy leadjátok az átvételi pontunkon. Ez esetben kérlek, előzetesen keressetek meg minket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy keressétek Albert Zsuzsát a 06305927585-ös telefonszámon, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat.

 

 
FIZETÉSI opciók
Az alábbi fizetési opciók közül választhatsz a megrendelésed során, mindegyiket részletesen megtalálod az ÁSZF és a GYIK menüpontok alatt:
 •         előre utalás
 •          utánvétel készpénzzel
 • utánvétel bankkártyával
SZÁLLÍTÁSI és ÁTVÉTELI opciók
Az alábbi szállítási opciók közül választhatsz a megrendelésed során, mindegyiket részletesen megtalálod az ÁSZF és a GYIK menüpontok alatt:
 •          Monello baby&more Átvételi pont
 • GLS csomagküldő szolgálat
     
 
 
SZÁLLÍTÁSI / ÁTVÉTELI OPCIÓK ÉS DÍJAIK
Alább részletezzük, hogy melyik szállítási opció mennyibe kerül:
 •          Monello baby&more Átvételi pont – 0Ft
 • GLS csomagküldő szolgálattal kiszállítás előre utalás esetén - 1100Ft
 • GLS csomagküldő szolgálattal kiszállítás utánvétellel - 1470Ft
 GLS kiszállítás esetén, a csomag kiszállítását megelőzőn a GLS értesíti a vásárlót a kiszállítás várható időintervallumáról, amennyiben ez nem megfelelő a vásárlónak, akkor azt a GLS által megadott felületen (e-mail, sms) lehet módosítani. Így nekünk nem releváns megadni a kiszállítási időintervallumot, mert ezt a GLS intézi. A megértést köszönjük.

 

FIZETÉSI opciók azok díja a SZÁLLÍTÁS és csomag ÁTVÉTEL függvényében
 •           előre utalás – 0Ft – mindegyik szállítási mód esetén válaszható. A csomagodat akkor indítjuk útjára, amikor a megrendelés összege beérkezett hozzánk.
 •           utánvétel készpénzzel – Monello baby&more átvételi pont – 0Ft,
 • utánvétel készpénzzel - GLS csomagküldő szolgálat kiszállítása esetén +370Ft
 • utánvétel bankkártyával - csak GLS csomagküldés esetén lehetséges +370FT
     

 

ELKÖLTÖZTÜNK!

Az átvételi pont címe: POPGROUP | H-1023 Budapest, Riadó utca 7.
A Széll Kálmán tértől 15 percre BKV-val.
Google helymeghatározás:
https://www.google.hu/maps/place/Budapest,+Riad%C3%B3+u.+7,+1026/@47.5224554,18.9928424,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4741dece3ed72c71:0xf0c9500ce8bbc2d3!8m2!3d47.5224518!4d18.9950311Ez egy sötét téglás épület ez egy irodaház, a recepcióra belépve a POPGROUP-ot és Karácsony Vikit kell kérni, ő fogja átadni a csomagot.
A munkánkat segíted, ha pontos összeget hozol, fizetés csak készpénzben lehetséges.

Parkolni az irodaház előtti felhajtón sajnos nem szabad, de az utcában ingyen lehet parkolni.
BKV-val megközelíthető a Pasaréti téri megállótól az 5-ös busszal, vagy a Kelemen László utcai megállótól a 61-es, 129-es villamossal. A Pasaréti téren egy Aldi szupermarket található.
5-ös busszal Pasaréti téren kell leszállni, és vissza felé kell sétálni, van egy zebra az úton ott átjönnek és besétáli az úton. 61-es villamos illetve 129-es busszal el kell jönni az Akadémia megállóig és ott kell átsétálni a parkon, hátulról elhaladva az HBO mellett leghátul lesz, nagy üveges irodaház.

Átvételi pont nyitva tartása:
H-P: 10.00 - 17.00

A csomagot először össze kell készítenünk, ez pár napot is igénybe vehet, így amikor már a csomag átvehető, arról külön értesítést küldünk e-mailben.
Sajnos előfordulhat, hogy ez az értesítő e-mailünk a SPAM mappádban landol, ez egyénileg van beállítva mindenkinél, ezt mi sajnos nem tudjuk befolyásolni. Ezért kérlek, ha az 5. nap elteltével sem kaptál értesítést, akkor csekkold a spam mappádat, vagy érdeklődj nálunk telefonon, a fent írt számon. Vagy e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
 

 

Subscribe to this RSS feed
   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook