Kosaram

Újabb Mama-Baba Padok átadása

Emlékeztek Lányok még a 2017. nyári hírekre amikor az Anyatej Világnapja alkalmából átadtuk Magyarországon elsőként a Mama-Baba padot, ami a kényelmes szoptatást és pelenkázást teszi lehetővé az anyukák részére?

Nagy örömmel tudatjuk, hogy terveinknek megfelelően a kampány folytatódik és hamarosan újabb Mama-Baba padok kerülnek átadásra Budapest Belvárosában.

A kapcsolódó sajtóbejelentést ide kattintva tudjátok megnézni.

Hamarosan jelentkezünk az újabb Mama-Baba Padok átadásával kapcsolatos részletekkel. Szeretnénk, ha minél többen el tudnátok jönni, az eseményen Monello baby&more termékeket fogunk kisorsolni a résztvevők között, amiket a helyszínen át is adunk a nyerteseknek.

 

 

Az eredeti 2017.07.31-ei cikket alább olvashatjátok

 

„Egy újabb álmunk vált valóra” – mondta Voit Eszter a Mama-baba pad ötletgazdája a praktikus, hiánypótló baba-mama textil termékek gyártója, a Monello baby&more tulajdonosa. Épp olyan egyedi termékeket gyártanak, mint amilyen ez a pad is, termékeik között szerepel a diszkrét szoptatás segítő Szoptatós Poncsó, és a szoptatás kényelmét fokozó Szoptatós Karpárna is.

Az Anyatej Világnapja alkalmából a Monello baby&more, a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete támogatásával, elkészítette Magyarországon először, profiljához híven egy szintén praktikus és hiánypótló, a szoptatást és a babagondozást segítő speciális padot, a „Mama-Baba Padot”, melyet Újbudán a Beregszászi téri játszótéren adtak át.

 

A Mama Baba Padot az eseményen már fel is avatták az anyukák. Kényelmesnek érezték a szélesített karfát szoptatás közben, a pelenkázó pedig a nagyobb babák számára is megfelelő méretű volt.

 

Dunai Mónika, országgyűlési képviselő, Női Méltóságért albizottság elnöke elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy legyen egy olyan intim hely a játszótéren, ahol az édesanyák nyugodtan és kényelmesen el tudják látni baba gondozási teendőiket, meg tudják szoptatni a gyermeküket.

A Fiatal Családosok Klubjának Egyesületének alapítója, Újbuda alpolgármestere, Király Nóra elmondta, hogy Újbuda büszke arra, hogy családbarát kerültként tartják számon, szeretnénk, ha az édesanyák és a babák otthonukon kívül is kényelmesen és komfortosan éreznék magukat és hangsúlyozta az Anyatejes táplálás fontosságát, melyet ezzel az egyedülálló baba gondozást segítő újdonsággal szeretnének támogatni.

Bábiné Szottfried Gabriella, Egészségügyi Szakmai Kollégium Védőnő Tagozat elnöke arról beszélt, hogy Magyarországon sajnos még mindig tabu a közterületen történő szoptatás, ezért kiemelten fontos a Baba Mama Padhoz hasonló kezdeményezések támogatása.

 Fontosnak tartjuk az anyukák visszajelzését a Mama Padra, épp úgy, mint ahogy a termékeinkre is. Hiszen a termékfejlesztéseink során is bevonjuk az anyukákat, figyelünk a visszajelzéseinkre, hogy ezeknek megfelelően tökéletesítsük a termékeinket. Szeretnénk, ha ez a Mama Pad esetében is így lenne, várjuk a javaslatokat az újabb Padok kihelyezésére a helyszínt illetően is.” mondta Voit Eszter a Monello baby&more tulajdonosa.

 

Baby Gabi, énekesnő, két iker gyermek édesanyja, kiemelte, hogy milyen csodálatos, amikor egy több gyermekes édesanya úgy tudja nyugodtan szoptatni a kisebbik babáját, hogy közben a nagyobb gyermekét látja, ahogy játszik a játszótéren. Továbbá jelezte, hogy örülne neki, ha az ő körzetükben is kihelyezésre kerülne egy ilyen Mama Pad.

 

Reméljük, hogy a jövőben minél több Mama Pad kerül átadásra az önkormányzatok támogatásával országszerte, nem csak az Anyatej Világnapja alkalmából.

 

Mama-Baba Pad igénylésével kapcsolatban kérjük írjatok nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

A Monello Szoptatós-hordozós poncsókat pedig ide kattintva tudjátok megnézni. 6in1 funkciójuknak köszönhetően nagyon praktikusan tudjátok használni, így a babakelengyétek alap darabja lehet. Nem csak szoptatós poncsóként, hanem árnyékolónak és szél ellen is védi a babakocsira rakva a babátokat,

Read more...

Nőnapi Napi Játék

NŐNAPI NAPI J Á T É K

Drága Nőcik,

minden Maminak jár a gondoskodás és egy kis móka, izgalom, ezért a mai napon egy Nőnapi  VILLÁM JÁTÉKKAL készültünk nektek!
Csak válaszd ki, a webshopunkról, hogy melyik termékünket szeretnéd megnyerni, írd a Monello baby&more Facebook oldalán a kapcsolódó posthoz kommentben, hogy mit és miért és nyerd meg!

Nem muszáj belinkelni, elég ha megírod (a linket valamikor spamnak veszi a Fb)

Ééééés, hogy a J Á T É K még érdekesebb legyen:
100 komment esetén 1 nyereményt sorsolunk ki,
200 komment esetén 2 nyereményt,
és így tovább…


Egy játékos csak egy válasszal vehet részt! Miután minél többen vagyunk annál nagyobb az esélyed nyerni, mi pedig minél több nyereményt sorsolhatunk ki annál boldogabbak leszünk, így minden megosztásért és oldal lájkolásért nagyon - nagyon hálásak leszünk!
A J Á T É K 2018.03.08-án indul és 2018.03.08-án egész nap tart. Éjfélkor zárul. Sorsolás és eredményhirdetés 09-én.
Hajrá csajok!

Boooldogságos Nőnapot!

LOVE LOVE LOVE
xxx

 

Monello baby and more

valentín napi nyereményjáték

ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1.           A játék szervezője

 

„Nőnapi nyereményjáték” elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Voit Eszter E.V. (székhely: 1054, Budapest, Zoltán utca 10..; adószáma: 68218829-1-41) (továbbiakban: Szervező).

2.     A játékban történő részvétel feltételei

 

2.1            A Játékban kizárólag azon állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, devizabelföldi, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgár, a 2.6 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a https://www.facebook.com/monellobabyandmore/  domain alatti weboldalon (a továbbiakban: ”Honlap”) található „nyereményjáték” Facebook tartalomban feltett kérdésre tartalom alatti kommentben válaszol (a továbbiakban: ”Pályázat”), és ezzel egyúttal elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: ”Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt.

 

2.2        Azok a Pályázatok, melyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.

 

2.3        A Játékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a Játékban. A Játékos a Játék időtartama alatt egy Pályázatot jogosult beküldeni. Amennyiben a Játékos nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező mindennemű felelősséget kizár.

 

2.4        A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

 

2.5        A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

 

2.6        A Játékból ki vannak zárva a Voit Eszter E.V., valamint a Popart Reklámügynökség Kft. alkalmazottai és ezen személyek Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott fogalom szerinti közeli hozzátartozói, akik a következő személyek: a házastárs, az egyenes-ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.


 

3.     A játék leírása

 

A Játékos a 2.1. pontban leírtak szerinti elérését követően az oldal üzenő falára jut. A Játék során a Szervező egy új tartalmat tesz közzé üzenő falán, amely alá a Játékos kommentként szöveges tartalmat írhat és megoszthat másokkal. A Nyertesek a tartalom alatti kommentben a tartalomban feltett kérdésre válaszoló Játékosok közül kerülnek (továbbiakban: „Nyertes/Nyertesek) kisorsolásra.

A játék időtartama

 

A Játék 2018. március 8. napján 7:00 óra 00 perctől 2018. március 8. napján 0 óra 00 percig tart. A Játék kezdete előtt és befejezését követően beküldött Pályázatok a Játékban nem vesznek részt.

 

4.     A játék menete, nyeremények, sorsolás

 

4.1            Azon Játékosok között, akik a tartalom alatti kommentben válaszolnak a tartalomban feltett kérdésre, a Szervező a Játékot követően, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével www.random.org  kisorsol a helyesen válaszoló Játékosok között 100 válaszoló, azaz komentelőnként összesen 1 (egy) darab nyertest, aki megnyeri az általa választott Monello baby and more terméket (nyeremény).

 

Több komment írása a tartalom alá nem növeli Játékos esélyeit, egy Játékos csak egyszer vesz részt a sorsoláson. Több komment írása nem megengedett.

 

4.2        Az 5.1 pontban írt Nyeremény sorsolásának időpontja: 2018. március 9. 16:00 óra

 

4.3        A sorsolás helyszíne a Lebonyolító telephelye (1054, Budapest Zoltán utca 10.) A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A sorsolás nem nyilvános.

 

4.4        A Szervező a 5.2 pontban részletezett sorsoláson összesen 3 darab tartaléknyertes Pályázatot sorsol ki. A tartaléknyertesek abban az esetben válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval, vagy a Nyereményt nem veszi át, vagy bármely más okból a Játékból kizárásra kerül.

 

5.          Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

 

6.1     A Lebonyolító a sorsolás időpontját követő 3 (három) munkanapon belül a Honlapon posztban meghirdeti a nyertes Játékos(ok) nevét. A nyerteseknek az Értesítés kézhezvételét követő 5 (öt) napon belül kötelesek a Lebonyolító részére elküldeni adatait. Amennyiben a nyertes a fenti határidőn belül az Értesítésre semmilyen formában nem reagál, úgy a nyertes Játékos kizárásra kerül, és Szervező tartaléknyertest jelöl ki. A Nyereményt Lebonyolító postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttatja el a Nyerteshez, az előtte Nyertessel egyeztetett postázási címre. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bármely okból elvárható határidőben át nem vett Nyereményről a sorrendben következő tartaléknyertest értesítse.

 

6.2        A Szervező kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Profilja nem valós, hiányos vagy téves, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt személyi feltételeknek.

 

7            Adatvédelem, vegyes rendelkezések

 

7.1     A Játékos a Pályázat elküldésével kifejezetten és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Profilján megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozója Játék lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából harmadik személy végzi.

 

7.2       A Játékosok Pályázatuk elküldésével tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

 

- nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza Facebook oldalán;

 

7.3     A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. A szolgáltatott adatok kizárólag a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra.

 

8            Felelősség

 

A Szervező, illetve a Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

 

Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

 

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A jelen játékszabályzatot és annak esetleges módosításait közzéteszi a http://monello.hu/k2  weboldalán.

 

Budapest, 2018. Március 7.

 

 

 

Voit Eszter E.V.

Szervező

Read more...

Pici Piac Előrendelés - Akció - Ajándéééééééék!

Drága Lányok,
 
igen ismét találkozhatunk a PICI PIAC-on mégpedig MÁRCIUS 11-ÉN VASÁRNAP  9.00 - 18.00-ig! Hurrááá!
 
Szeretnénk minél jobban kiszolgálni titeket, és miután a termékkínálatunk igencsak kibővült, és félő, hogy nem lesz elegendő minden Monello termékből nálunk a helyszínen – ilyen szempontból az ÚJ 2in1 KÉZVÉGŰ Babamelegítő Kiscsillag MODELLEK közül a kisebb, koraszülött méretű Picicsillag 50,56 és nagyobb 86,92-es méretek az egyik fő szűk keresztmetszet, 

 

a másik ilyen pedig a sokatok által kedvelt Óriás Kapucnis Törölköző, melyre igencsak megnőtt a kereslet mostanában.
Ezért úgy szeretnénk megkönnyíteni a vásárlásotokat, hogy ELŐRENDELÉST teszünk lehetővé mostantól a WEBSHOPON. A folyamat ugyanúgy működik, mint egy normál rendelésnél a következő két különbséggel:

 

1# a szállítási módnál a PICI PIAC 2018. MÁRCIUS 11. LARUS – címet jelöljétek be kérlek, az előrendelés csak ebben az esetben működik

 

2# mert annyira jófejek vagytok így újabb kedvezményes vásárlással szeretnénk kedveskedni nektek, még pedig a webshopon jelenleg is látható árakból, az alábbiak szerint:
  • 1db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = 10% kedvezményt adunk a szokásos árainkból. Ez esetben használjátok az PP10 kuponkódot.
  • 2db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = 15% kedvezményt adunk a teljes végösszegből. Ez esetben használjátok az PP15 kuponkódot.
  • 3db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = 20% kedvezményt adunk a teljes végösszegből. Ez esetben használjátok az PP20 kuponkódot.
+ BÓNUSZ pedig, hogy, mert mi is annnnnyira jófejek vagyunk, ezért az első 100 VÁSÁRLÓ AJÁNDÉKOT kap! Mégpedig egy mini PihePUHA PelusPÁRNÁt!

juhhúúúhuhuhúúúúúúúúú! (A mini PelusPárnát a helyszínen a termék átvételekor tudjátok kiválasztani, ebből nem lehet előre színt választani.)
 
Egyszerre csak egy kuponkód használható fel. Nem megfelelő kódfelhasználás esetén a rendelés összegét korrigáljuk. A kódot megrendeléskor, a termék(ek) kiválasztása után, a bevásárlókosárban, a termék lista alatt található „Adja meg a kuponkódját” mező mellé kell beírni, utána pedig a mellette található fekete „MENTÉS” gombra kell kattintani. Így már él is a kedvezmény.
 
Akik a PICI PIAC-on mégpedig MÁRCIUS 11-ÉN VASÁRNAP személyesen a helyszínen vásárolnak azoknak is ugyanez a kedvezmény él, ott a helyszínen is. Hurráááááá!
Előrendelés esetén is választhatjátok az ELŐRE UTALÁSOS fizetési opciót épp úgy, mint a helyszínen történő ingyenes KÉSZPÉNZES! UTÁNVÉTELT. (Ez esetben kérlek a Pici Piac, MÁRCIUS 11. LARUS KP-s utánvételt kattintsd be.)
Ha előrendeltél, de a helyszínen beleszeretsz egy másik színbe, ami számodra sokkal kedvesebb élőben, és van a számodra megfelelő méretben, akkor cserélhetsz, de előrendelésben egy rendeléshez csak egy terméket tudunk bekészíteni.
 
Irány a webshop!!!! Előrendelek, mert biztosra akarok menni, hogy tuti megkapjam a Monello baby&more termékeimet MÁRCIUS 11-én a PICI PIACON
Az előrendeléseket 2018. MÁRCIUS 7-ig, SZERDA éjfélig áll módunkban fogadni.

 

Találkozzunk 2018. MÁRCIUS 11-én a Pici Piacon a LARUSban (1124, Budapest, Csörsz utca 18/b, a MOM PARK mellett)!

Gondolkozz előre és ajándékozz praktikus, egyedi Monello baby&more termékeket az ismerőseid születendő babáinak.


 

Benézek a WEBSHOPRA.

 

 

Read more...

ÚJ 2in1 Zárt-Nyitott Kiscsillag

Igen, a hír igaz, mostantól minden méretben megvásárolható a 2in1 Zárt-Nyitott KÉZVÉGŰ Babamelegítő Kiscsillag

 
Ismeritek az itt a kezem, hol a kezem játékot?
Hamarosan lesz rá alkalmatok kipróbálni, hiszen ez az újítás a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag kézvégére vonatkozik.
És nem csak a nagyobb babák anyukáinak szól ez a jó hír, azoknak, akik már használják a kezüket, ezért zavarta őket, ha fedve volt a kicsi pracli a Monello Kiscsillagban, hanem az egészen pici ujjszopós babák anyukáinak is.

 

Ti kértétek a nyitott kézvégű verziót, és miután a Ti kérésetek számunkra fontos, így mi el is készítettük nektek. 
 

 
Közben a sok - sok visszajelzés alapján úgy döntöttünk, ha ennyien szeretnétek, akkor minden méretnél (62, 68, 74, 80, 92) lehetővé tesszük a nyitott kézvégű modell megvásárlását.

 

De ezzel nem álltunk meg!

Időközben tovább gondolkodtunk, tovább dolgoztunk, mert tudtuk, hogy ez csak még nagyobb dilemmát fog okozni. Akkor most a nyitottat vagy a zártat vegyem?
Mert ki tudja előre, hogy cumizni fog, vagy ujjszopós lesz a babája, és mi van ha elalváskor leginkább csak bekuckózik és már alszik is és ezért eleinte jobb ha zárt a kiscsillag ujja vége.
Fontos kérdések ezek, ezért is döntöttünk úgy, hogy kidolgozunk egy újabb modellt.


 

És megalkottuk nektek a 2in1 Zárt-nyitott kézvégű verziót, ami ha akarom zárt, ha akarom nyitott. Hiszen vannak olyan szituációk, amikor még a legkisebb babák is a nyitottat használnak, gondoljunk csak az ujjszopós babákra.

 

 

És ezt hogy is kell használni?

A használata nagyon egyszerű. Alap helyzetben ZÁRT a Babamelegítő Kiscsillag vége. Ezen a már nagyobb babák ki tudják dugni az ujjacskáikat, majd a kezüket mint egy kis zseben. Hagyhatjuk így is, és akkor a kézfejüket melegíti a pihepuha anyagú kézvég, de vissza is hajthatjuk, így teljesen nyitott lesz a kézvég, és így teljes szabadságot ad a pici kezének. Egyszerű és nagyszerű, mint a legtöbb Monello baby&more termék, kettő az egyben.
 
 
Minden újjal valami régi véget ér. Mi most megválunk a régi zárt ujjú Kiscsillag modellektől, a jövőben már csak ezeket az új 2in1 modelleket tudjátok megvásárolni.  Akár már most itt a webshopon. 
(Az új verzió minimális áremeléssel is járt, sajnos ez szükségszerű volt. Nézzétek el nekünk kérlek.)

 

Milyen színekből tudok választani a 2in1 Nyitott-zárt kézkidugós modellt?

 

Bár itt nem láthattok minden színben fotót, de jelenleg minden méretben és minden a webshopon megvásárolható Babamelegítő Kiscsillag színben és mintában megvásárolható a nyitott kézvégű vagyis kézkidugós modell is.

     
           

 

 

                         
                      
Az itt látható képeket mind a Ti mondtátok rovatunkból szemezgettük, hogy láthassátok hogyan is néz ki "élesben", használat közben a nyitott kézkidugós modell. Ez nem az új 2in1 modell még.
 

 

Küldj Te is képet a Monello Kiscsillag babádról!

 

Természetesen nagyon örülünk neki, ha ti is küldtök nekünk fotót és rövid kis üzenetet arról, hogy ti miért szeretitek a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillagot és miért választottátok a nyitott kézvégű modellt. Ez nagyban segíti más anyukák vásárlási döntését, mi pedig nagyon hálásak leszünk...
 

 
...és készítünk róla egy montázst, amit kipostolunk a Facebook oldalunkra, bizonyos esetekben az Instagram oldalunkra is, és ide a Ti mondtátok aloldalunkra, vagy a webshopra a termék leírásokhoz. A fotókat beérkezési sorrendben postoljuk ki, naponta 1 maximum 2-nél többet nem rakunk ki.

 

 

 
Ha érdeklődsz a Kiscsillag után, akkor a döntésedet segítheti a webshopon a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillagok termék leírásánál található szöveg.
 
 
Nyitott vagy zárt?
Mi a Ti kéréseiteket tartjuk szem előtt, ezért is örülünk neki nagyon, hogy amióta elérhetőek voltak a nyitott kézvégű modellek, ilyen sokan választottátok, főleg a nagyobb méreteknél. Nem is kérdés, hogy megérte -e bevezetni, a fotóitok pedig önmagukért beszélve adják át a Ti örömötöket, ami ezáltal a miénk is. Köszönjük! Amint lesznek fotók az új 2in1 modellekről tőletek, azokat is mind közzétesszük, természetesen csak a beleegyezésetekkel.
Hajrá! Kiscsillagokra fel!

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed
   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook