Kosaram

Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag

A Monello baby&more® filozófiája olyan baba – mama termékek megalkotása, melyek roppant egyszerűek, mégis hiányoznak jelenleg a legtöbb baba bolt polcáról pedig nagy segítséget tehetnk az anyukák mindennapjaiban.

A Monello® Baby STAR - babamelegítő Kiscsillag(R)  praktikus megoldás a baba gyors felöltöztetésére. Csak bele kell bújtatni a kicsi lábacskákat és kezeket és a baba máris utazásra kész, úgy, hogy közben szabadon mozoghat, nincs beszorítva plusz ruha rétegekbe. Így elkerülhető a hosszadalmas öltöztetési procedúra, ami főleg akkor bosszantó, ha a babát azért öltöztetjük fel, hogy utána 5 perc múlva újra levetkőztessük, például amikor a kocsiba kivisszük, vagy onnan bevisszük. Légkondícionált helyiségbe visszük. Megkezdjük a baba levegőztetését, vagy akár, ha ébredés után kitakargatva egy kis plusz melegben szeretnénk tudni kisbabánkat. NINCS TÖBB LERUGDOSOTT TAKARÓ! - és a baba szabadon mozoghat.

Válassz színt és méretet itt!

 

 

Nálunk sem találod, amire szükséged lenne?

Fontosak számunka az egyedi igények is, szívesen járunk kedvükben azoknak is, akik nem találták meg a számukra megfelelő terméket, vagy szín és anyag kombinációt. Írd meg nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, milyen terméket szeretnél, és amennyiben kivitelezhető, mi igyekszünk elkészíteni a te személyes termékedet! (Az ár függ a kivitelezés nehézségétől és az anyagtól így minden egyedi igény egyedi ajánlatot is jelent, melyet személyesen egyeztetünk.)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook